Australian Open: Ήττα στο tie break και αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά στον πρώτο γύρο του διπλού

epa10419448 Petros Tsitsipas of Greece (L) and Stefanos Tsitsipas of Greece react during their men’s doubles second round match against Wesley Koolhof of Netherlands and Neal Skupski of Britain during the Australian Open tennis tournament in Melbourne, Australia 21 January 2023. EPA/FAZRY ISMAIL




Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν με 7-6(6), 4-6, 7-6(7) από τους Νο1 του ταμπλό Γουέσλι Κούλχοφ και Νιλ Σκάπσκι, μετά από 2 ώρες και 45 λεπτά αγώνα στην Kia Arena και αποκλείστηκαν στον 2ο γύρο του Australian Open-στο διπλό-, λυγίζοντας στο tie-break του 3ου σετ.

Κουλχοφ και Σκάπσκι πήραν προβάδισμα στο παιχνίδι μετά από ένα συγκλονιστικό 1ο σετ το οποίο κράτησε 62 λεπτά, με το ελληνικό δίδυμο να απαντάει στα δύο μίνι break των Κούλχοφ και Σκάπσκι, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στο τρίτο (1-0).

Το μοναδικό break του αγώνα ήρθε από τους αδερφούς Τσιτσιπά που έκαναν το 3-2 στο 2ο σετ φτάνοντας ένα πλεονέκτημα το οποίο και κράτησαν και κατέκτησαν το σετ με 6-4 σε 41 λεπτά.

Στο 3ο σετ τα δύο ζευγάρια κράτησαν το σέρβις τους, με τους νικητές να κρίνονται στο tie-break. Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς πήραν προβάδισμα με 5-2, όμως από εκεί και πέρα ακολούθησε ένα σερί 5-0, με τους Κούλχοφ και Σκάπσκι να παίρνουν προβάδισμα με 7-5 για να φτάνουν στη νίκη με 10-7.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μελβούρνη, Αυστραλία

Τσιτσιπάς: H αυτοπεποίθηση αυξάνεται όταν κερδίζεις αλλά τείνει να τροφοδοτεί τον εγωισμό, χρειάζεται ισορροπία…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: