Αν είναι δυνατόν! Πήγε το Κυπριακό άλλα 50 χρόνια πίσω: Λήξαν θεωρεί ο Γιαννάκης το θέμα που προέκυψε με τον Κόλιν Στιούαρτ

Ο υπουργός Εξωτερικών Γιαννάκης Κασουλίδης με τον υπουργό Χρήστο Στυλιανίδη, στο κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών. Καλίνε την …μοίρα τους! Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO




Ο υπουργός Εξωτερικών Γιαννάκης Κασουλίδης θεωρεί λήξαν το θέμα που προέκυψε με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Κόλιν Στιούαρτ και όσα φερόταν να είπε σε δημοσιογράφο της «Γενί Ντουζέν».

Σημειώνουμε ότι ο αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών δεν διέψευσε δημόσια όσα τραγικά φέρεται να είπε, ενώ ο εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών, Στεφάν Ντουζάρικ κάλυψε πλήρως τον Κόλιν Στιούαρτ.

Ερωτηθείς επί τούτου, ο υπουργός Εξωτερικών απάντησε καταφατικά. Η απάντηση του κυρίου Κασουλίδη δόθηκε στο πλαίσιο δηλώσεων ύστερα από συνάντηση με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας, Χρήστο Στυλιανίδη, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία.

Οι δύο υπουργοί, συναντήθηκαν και αφού …έκλαψαν την μοίρα τους (!!!) συζήτησαν και θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε διμερές επίπεδο. Κασουλίδης και Στυλιανίδης παρακάθησαν σε σύσκεψη με τους επικεφαλής του Τμήματος Δασών και των πιλότων δασοπυρόσβεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ – Απίστευτη και φρικτή συμπεριφορά: Ντροπή και κατάντια… Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών αδυνατεί να πει αν η εισβολή και η κατοχή στην Κύπρο είναι εισβολή και κατοχή!!! (video)

Fake News ότι ο αντιπρόσωπος του Γκουτέρες απολογήθηκε: “Μάχη” στην ενημέρωση του ΟΗΕ για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Στιούαρτ (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: