Tο “Ερπετό” επιστρέφει στη Γαλλία – Γερασμένος κι αμετανόητος απειλεί με μηνύσεις ο σίριαλ κίλερ που έγινε σειρά στο Netflix [video]

Στιγμιότυπο από βίντεο του BBC




Ο Γάλλος κατά συρροή δολοφόνος γνωστός ως “το ερπετό”, που καταδικάστηκε για πολλές δολοφονίες τουριστών στην Ασία τη δεκαετία του 1970, έφυγε σήμερα αεροπορικώς από το Νεπάλ για την Γαλλία μετά την αποφυλάκισή του.

Ο Charles Sobhraj, 78 ετών σήμερα, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απόφαση του δικαστηρίου που συνυπολόγισε την ηλικία του, την καλή του συμπεριφορά αλλά και το γεγονός ότι εξέτισε το μεγαλύτερο μέρος της ποινής του.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της πτήσης στους δημοσιογράφους, ο Sobhraj εμφανίστηκε έτοιμος για νέες, δικαστικού -ευτυχώς- αυτή τη φορά χαρακτήρα. Δήλωσε μεταξύ άλλων ότι έχει να ετοιμάσει πολλές μηνύσεις για διάφορα άτομα, αλλά και για τις αρχές του Νεπάλ.

Το “Ερπετό” μεταφέρεται από αστυνομικούς του Νεπάλ εκτός φυλακής. Screenshot via YouYube/The Economic Times

Ο  Sobhraj έχει συνδεθεί με περισσότερες από 20 δολοφονίες μεταξύ 1972 και 1982, κατά τις οποίες τα θύματα ναρκώθηκαν, στραγγαλίστηκαν, ξυλοκοπήθηκαν ή κάηκαν.

Ονομάστηκε “Ερπετό”  και “The Bikini Killer ” για την ικανότητά του στις παραπλανητικές μεταμφιέσεις, την ικανότητα να δραπετεύει από τη φυλακή και την τάση του να στοχεύει νεαρές γυναίκες. Αργότερα έγινε επιτυχημένη σειρά  του Netflix , η οποία κυκλοφόρησε το 2021.

Mε πληροφορίες από BBC

Ελεύθερο μετά από 20 χρόνια το «Ερπετό»: Ο διαβόητος Γάλλος σίριαλ κίλερ που έγινε σειρά στο Netflix* Δηλητηρίαζε και έκαιγε τα θύματά του [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: