Τα συγχαρητήρια μας: Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με το Βραβείο Διδασκαλικής Αριστείας για το Νίκο Αντωνιάδη

Ο Καθηγητής επικοινωνίας Νίκος Αντωνιάδης. Φωτογραφία από το αρχείο του συγγραφέα




Νέα Υόρκη – Keller Graduate School of Management

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο συμπατριώτης μας Νίκος Αντωνιάδης και συνεργάτης της Hellas Journal από το 2015, έχει τιμηθεί με το Βραβείο Διδασκαλικής Αριστείας από το Πανεπιστήμιο DeVry.

Τα τελευταία χρόνια, ο Νίκος Αντωνιάδης εργάζεται ως Associate Professor στο Keller Graduate School of Management της Νέας Υόρκης, τη σχολή του Πανεστημίου DeVry για μεταπτυχιακούς (MBA) φοιτητές από όλες τις ΗΠΑ και ως επισκέπτης Καθηγητής στο St. John’s University της Νέας Υόρκης.

Οι δύο συνεχείς διακρίσεις του Νίκου Αντωνιάδη έρχονται σε μια περίοδο που όλο το ακαδημαϊκό σύστημα στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο έχει δεκτεί τεράστιες αλλαγές και έχει ανοικοκομηθεί κυρίως λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας και της ταχείας ανάπτυξης της διαδικτυακής μάθησης.

Με αριθμό φοιτητών γύρω στις 30,000 και πληθώρα καθηγητών σε 18 Πολιτείες των ΗΠΑ, η διάκριση αυτή στηρίζεται σε βαθμολογίες των φοιτητών και μια σειρά χαρσκτηριστικών του κάθε καθηγητή, όπως τις μεθόδους που ακολουθεί μέσα αλλά και έξω από την τάξη, τα κίνητρα προς τους φοιτητές, την ετοιμότητα, κ.λπ.

Σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν και άλλοι παράγοντες όπως η ποιότητα των μελετών ειδίκευσης και οι έρευνες, μελέτες και δημοσιεύσεις. Να σημειωθεί ότι και σε αυτό τον τομέα, η επικέντρωση του Νίκου Αντωνιάδη στο Πολιτικό Μάρκετινγκ τον έχουν κατατάξει στην κορυφή της ειδίκευσης του στον τομέα που ειδικεύεται (με βάση τα στατιστικά της Research Gate).

Πέραν των πιο πάνω, όπως έχει ήδη αναφερθεί από την στήλη αυτή, κατά την περσινή χρονιά, ο συμπατριώτης μας ακαδημαϊκός έχει ενδιατρίψει και δημοσιεύσει σχετική μελέτη, η οποία καταπιάνεται με τις Διδασκαλικές Μεθόδους στα Πανεπιστήμια, όπου μέσα από το βραβευμένο πολιτικό μοντέλο του (Λονδίνο, 2019), υποδεικνύει συγκεκριμένες μεθόδους διδασκαλίας, οι οποίες οδηγούν τη νέα γενιά στην ευημερία. Το σχετικό κείμενο ΕΔΩ

Τέλος, να σημειωθεί ότι πέραν των καθηκόντων του στο Keller Graduate School of Management, ο Νίκος Αντωνιάδης είναι επισκέπτης Καθηγητής στο St. John’s University της Νέας Υόρκης, όπου από το 2019 έχει σχεδιάσει και διδάσκει (ως ο πρώτος επιστήμονας στη Νέα Υόρκη) το μάθημα Πολιτικού Μάρκετινγκ.

Από το 2018 (ως βοηθός καθηγητής στο CUNY – City University of New York), παράλληλα με τα πιο πάνω, ο Νίκος Αντωνιάδης διδάσκει πέραν των 20 διαφορετικών μαθημάτων σε χιλιάδες πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές από όλο τον κόσμο.

“St. Nicholas (the Church) Has Come to Town”: Αφιέρωμα των New York Times στο ναό του Αγίου Νικολάου, το Εθνικό Παρεκκλήσι [photos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: