Ο Νικόλας Παπαδόπουλος κάνει πλάκα στον Αβέρωφ για το “μοίρασμα” των υπουργείων: Η εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ …προσπαθεί!

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. Φωτογραφία ΚΥΠΕ




Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου επέλεξε τη σιωπή για την καταγγελία του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ), Νικόλας Παπαδόπουλος, ότι του πρόσφερε το 50% των υπουργείων για να τον στηρίξει.

«Δεύτερη δήλωση επιτελείου Αβέρωφ μέσα σε 24 ώρες χωρίς καμία διάψευση για την πρόταση του 50-50%”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος.

“Αλλά κατά τ´άλλα εξακολουθούμε να παραμένουμε μίασμα, φόβητρο και «αχταρμάς»… Τους αφήνουμε στην κρίση της κοινωνίας», σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στον Φιλελεύθερο είπε ότι «ο Αβέρωφ Νεοφύτου σε ανεπίσημες επαφές που είχαν, πρότεινε στο ΔΗΚΟ τα μισά υπουργεία της Κυβέρνησης, με αντάλλαγμα τη στήριξη του στις προεδρικές εκλογές και μάλιστα αυτό, χωρίς καν να συζητηθούν οι οποιεσδήποτε πολιτικές θέσεις».

Από την πλευρά της η Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου εκπρόσωπος τύπου του Επιτελείου Αβέρωφ είχε τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα από την Παρασκευή 02/12 στην εκπομπή «Διασπορά Ειδήσεων», αλλά σημασία έχει ότι ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, που έκανε την πρόταση στο ΔΗΚΟ, σιώπησε.

Η κ. Κωνσταντίνου-Παναγιώτου ισχυρίστηκε χωρίς να δώσει στοιχεία ότι, «ότι σε καμιά περίπτωση δεν ισχύει. Πρόκειται για ένα επικοινωνιακό τέχνασμα του επιτελείου του Νίκου Χριστοδουλίδη απλά για να αλλάξει το όλο αφήγημα και τις πιέσεις που δέχονται για να βγάλουν τις μυστικές συμφωνίες στην φόρα».

Αποκάλυψη από τον υπουργό Άμυνας Πετρίδη: Στην Κύπρο το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle για ασκήσεις αεράμυνας με την Εθνική Φρουρά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: