O Κριστιάνο Ρονάλντο πάει Σαουδική Αραβία: Yπογράφει μέχρι το τέλος του έτους το χρυσό συμβόλαιο με την Αλ Νασρ

FILE PHOTO: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ. EPA,JOSE SENA GOULAO




Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών με ετήσιες απολαβές 200 εκατομμυρίων ευρώ με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας Al Nassr πριν από το τέλος του έτους, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca.

Το συμβόλαιο του 37χρονου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λύθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, μετά από μια συνέντευξη-βόμβα στον Piers Morgan.

Ο Ρονάλντο -που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ντουμπάι- είχε πρόταση από το σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, αλλά αρνήθηκε να απαντήσει καθώς ήταν επικεντρωμένος στο τουρνουά.

Ο Ρονάλντο και η οικογένειά του λέγεται ότι περιμένουν στο Ντουμπάι μέχρι να επιβεβαιωθεί η συμφωνία – η οποία θα περιλαμβάνει και επιπλέον απόδοχές από διαφημιστικές συμφωνίες.

Ο διεθνής Πορτογάλος απέρριψε τη μετακίνηση στη Σαουδική Αραβία το περασμένο καλοκαίρι, αλλά χωρίς να υπάρχει σταθερό ενδιαφέρον από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, φαίνεται ότι τώρα θα κάνει τη μετακίνηση.

Η Αλ Νασρ είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στη Σαουδική Αραβία, έχοντας στεφθεί εννέα φορές νικήτρια της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας, με τον πιο πρόσφατο θρίαμβό της να έρχεται το 2019.

ΠΗΓΗ: daily mail

Έριξαν τα τείχη στην Αργεντινή για τους πρωταθλητές κόσμου: Αποθέωση από εκατομμύρια κόσμου για τον Μέσι και την παρέα του [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: