Νεκρά τρία από τα 4 παιδιά που ανασύρθηκαν από παγωμένη λίμνη στην Βρετανία

FILE PHOTO: Ειδικά εκπαιδευμένοι πυροσβέστες για διασώσεις στο νερό έφτασαν στην παγωμένη λίμνη και ανέσυρα τέσσερα παιδιά που είχαν υποστεί καρδιακή προσβολή. EPA/GOVERNMENT OF JERSEY HANDOUT MANDATORY CREDIT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES




Τρία αγόρια, ηλικίας 8, 10 και 11 ετών, πέθαναν αφού έπεσαν μέσα σε παγωμένη λίμνη στο Σόλιχαλ στα Δυτικά Μίντλαντς, 160 χιλιόμετρα βόρεια του Λονδίνου.

Ένα τέταρτο αγόρι, έξι ετών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά τον εντοπισμό των παιδιών το απόγευμα της Κυριακής. Και τα τέσσερα παιδιά έπαθαν καρδιακή ανακοπή όταν ανασύρθηκαν από τη λίμνη στο Babbs Mill Park, στο Kingshurst.

Τα πληρώματα έκτακτης ανάγκης ενημερώθηκαν αρχικά ότι έξι άτομα είχαν πέσει στη λίμνη, καθώς έσπασε το λεπτο στρώμα πάγου που την κάλυπτε. Οι επιχειρήσεις αναζήτησης και διάσωσης συνεχίστηκαν και σήμερα Δευτέρα.

Απλοί πολίτες και αστυνομικοί ήταν οι πρώτοι που προσπάθησαν να τραβήξουν τα παιδιά σε ασφαλές σημείο προτού φτάσουν σε αυτά οι ειδικοί εκπαιδευμένοι πυροσβέστες.

Όσοι ανασύρθηκαν από το νερό έλαβαν άμεση υποστήριξη ζωής από το ασθενοφόρο και το προσωπικό της πυροσβεστικής πριν μεταφερθούν εσπευσμένα σε δύο νοσοκομεία του Μπέρμιγχαμ. Όλοι  έφτασαν εκεί σε κρίσιμη κατάσταση.

«Τα αγόρια, ηλικίας 11, 10 και οκτώ ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αφού ανασύρθηκαν από το νερό. Δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να επανέλθουν και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους τους αυτή τη βαθιά καταστροφική στιγμή. Θα έχουμε εξειδικευμένους αξιωματικούς που θα τους προσφέρουν όσο περισσότερη υποστήριξη μπορούμε. Ένα τέταρτο αγόρι, έξι ετών, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο», ανέφερε ανακοίνωση του δημοτικού σχολείου της περιοχής του οποίου ήταν μαθητές τα παιδιά.

Με πληροφορίες από The Guardian

 

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται 4 παιδιά που έπεσαν σε παγωμένη λίμνη: Πολικές θερμοκρασίες στη Βρετανία [videos]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: