Μια ανάσα από το next big thing του παγκόσμιου ποδοσφαίρου η Ρεάλ: Αποκτά τον 16χρονο Βραζιλιάνο μάγο Εντρικ [videοs]

Στιγμιότυπο από βίντεο @MadritistaTV




Η… σαπουνόπερα Έντρικ φτάνει στο τέλος της και το νέο αστέρι του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, ο 16χρονος επιθετικός της Παλμέιρας, θα ενταχθεί, εκτός τεράστιας ανατροπής, στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένα πραγματικό φαινόμενο, έτοιμο να… αναποδογυρίσει τις καρδιές και τους τραπεζικούς λογαριασμούς των μεγαλύτερων ομάδων στην Ευρώπη, ο νεαρός επιθετικός θα μπορέσει να συνεργαστεί με τους «Μερένχες» το 2024, ημερομηνία κατά την οποία θα ενηλικιωθεί και ως εκ τούτου θα μπορεί να παίξει στη Γηραιά Ήπειρο.

Το απόγευμα της Πέμπτης (8/12) η Marca ανακοίνωσε ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ της Παλμέιρας και της ομάδας της Μαδρίτης για το σούπερ ταλέντο της «Βερντάο», με συμβόλαιο μέχρι το 2025 και ρήτρα αποδέσμευσης που υπολογίζεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Η μεταγραφή θα μπορούσε να ολοκληρωθεί περίπου στα 35 εκατομμύρια ευρώ συν 25 εκατομμύρια υπό μορφή μπόνους, όμως το ισπανικό ΜΜΕ διευκρινίζει, παρ΄ όλα αυτά, ότι υπάρχει ένα τελευταίο ανασταλτικό σημείο.

Το εγχείρημα παραμένει, προς το παρόν, μπλοκαρισμένο από γραφειοκρατικό πρόβλημα και η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να περιμένει το πράσινο φως από τη FIFA, η οποία αποφάσισε πρόσφατα να σκληρύνει τις προϋποθέσεις για τέτοιες κινήσεις.

Ως εκ τούτου, αυτή τη στιγμή αναλύεται η κατάσταση για να διαπιστωθεί εάν όλα τηρούνται σύμφωνα με τις επιταγές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ας σημειωθεί ότι μια πρώτη προσπάθεια εισαγωγής δεδομένων στο FIFA TMS, το σύστημα αντιστοίχισης μεταγραφών της FIFA, που είναι η πλατφόρμα η οποία παρέχεται γι΄ αυτόν τον σκοπό, απέτυχε.

Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος ο Έντρικ θα υπογράψει για τρία χρόνια, τη μέγιστη διάρκεια που επιτρέπεται από τους ισχύοντες κανονισμούς.

Ωστόσο, η Marca διευκρινίζει ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για παράταση της συνεργασίας του επιθετικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης γι΄ άλλα τρία χρόνια, γεγονός που θα συνεπαγόταν μια εξαετή συμφωνία με έναρξη το 2024.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία 

Ο απίθανος όρος που θέτει ο 16χρονος Βραζιλιάνος μάγος Έντρικ για να υπογράψει στη Ρεάλ: Δεν θα πάρετε ποτέ τον Χάαλαντ [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: