Ο απίθανος όρος που θέτει ο 16χρονος Βραζιλιάνος μάγος Έντρικ για να υπογράψει στη Ρεάλ: Δεν θα πάρετε ποτέ τον Χάαλαντ [videos]

FILE PHOTO: Ο 16χρονος Έντρικ της Παλμέιρας. Screenshot via Twitter Palmeiras @Palmeiras




Ο 16χρονος μικρός μάγος Έντρικ που θεωρείται το επόμενο φαινόμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο συνεχίζει συνεχίζει να αποτελεί αντικείμενο πόθου για τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να πρωτοστατεί σε έναν αγώνα στον οποίο φαίνεται να ξεκινά με πλεονέκτημα.

Οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν οι πρώτοι που κάλεσαν τους γονείς και τον ποδοσφαιριστή για να μάθουν τι θα μπορούσε να κερδίσει αν υπέγραφε στη «βασίλισσα».

Και όλα δείχνουν ότι η Ρεάλ έχει σαφές προβάδισμα στην κούρσα για… μεγάλους παίκτες και γερά πορτοφόλια.

Μήνες αργότερα ήταν επίσης οι πρώτοι που ταξίδεψαν στη Βραζιλία για να δουν από κοντά τα πρώτα παιχνίδια του Έντρικ ως επαγγελματία. Ποτέ δεν κατέβασαν τα χέρια τους , ήταν σε εκκρεμότητα και στον αγώνα για να κάνουν τα πράγματα σωστά , τόσο με τον σύλλογο όσο και με τους παράγοντες του παίκτη, αλλά και με την οικογένεια.

Το βέτο στον Χάαλαντ

Τα χρήματα δεν φαίνεται να είναι το εμπόδιο για την υπογραφή, όμως υπάρχει μια απαίτηση από το περιβάλλον του Έντρικ: Να έχει καθαρό δρόμο για το μέλλον και αυτό μεταφράζεται στο αίτημα να μην πάει ποτέ στη Ρεάλ ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Στη Βραζιλία θεωρούν τη συνύπαρξή τους ασύμβατη καθώς είναι και οι δύο παίκτες περιοχής με έφεση στο γκολ που δεν χωράνε στην ίδια ενδεκάδα.

Το καλοκαίρι του 2024, ακριβώς όταν ο Έντρικ γίνει 18 ετών και μπορεί να «μετακομίσει» στην Ευρώπη, ο Χάαλαντ θα είναι 24 ετών, κάτι που θα ήταν δύσκολο να ξεπεραστεί για έναν νεοφερμένο στην Ευρώπη.

Όπως είναι λογικό, ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να επηρεάσει τη σύνθεση μιας συγκεκριμένης ομάδας, αλλά μπορεί να αρνηθεί να υπογράψει σε έναν ή τον άλλο σύλλογο ανάλογα με τα σχέδιά του.

Και όπως όλα δείχνουν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν διαχειρίζεται την πιθανή υπογραφή του Νορβηγού ως προτεραιότητα. Αν και η ύπαρξη αυτής της ρήτρας αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2024 είναι αληθινή, η ομάδα της Μαδρίτης δεν σκέφτεται επί του παρόντος αυτήν την πιθανή υπογραφή.

Υπάρχουν αμφιβολίες για τους τραυματισμούς που υπέστη ο επιθετικός της αγγλικής ομάδας, αλλά πάνω από όλα οι πιο αρνητικές μεταβλητές δείχνουν τον υψηλό μισθό που παίρνει και ο οποίος, σύμφωνα με την Αγγλία, είναι περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ την εβδομάδα, ποσό που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει δώσει ποτέ σε κανέναν.

Τι έχει αλλάξει τις τελευταίες μέρες, ώστε ακόμη και η ίδια η Μπαρτσελόνα να διαρρέει την κυρίαρχη θέση της Ρεάλ Μαδρίτης για το μέλλον του Έντρικ;

Το περιβάλλον του Βραζιλιάνου γνωρίζει ήδη τι πιστεύει η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Χάαλαντ.

Η «βασίλισσα» προσέγγισε την Παλμέιρας και συνεχίζει να κάνει βήματα για να κλείσει μια μεταγραφή έναντι τιμήματος κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αναφέρεται στο συμβόλαιο που τον ενώνει με τον σύλλογο του Σάο Πάολο για την αποδέσμευσή του.

Με πληροφορίες από marca.com

Σάμπα, μαγεία, Βραζιλία: Ένα ημίχρονο αρκούσε για την καταιγιστική σελεσάο που διέλυσε 4-1 την Κορέα [videos με όλα τα γκολ]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: