Με Λοβέρδο στα ντραμς και Παπανδρέου στην κιθάρα: Κάλαντα από την μπάντα “Δεύτερη Ευκαιρία” [video]

Tα κάλαντα από την μπάντα “Δεύτερη Ευκαιρία” με τον Ανδρέα Λοβέρδο στα ντραμς. Screenshot via Twitter@a_loverdos




Με ανάρτησή του στο Twitter ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος κάνει γνωστό πως ο ίδιος και ο Νίκος Παπανδρέου, όχι μόνο επιδίδονται μετά πάθους στην ενασχόλησή τους με την μουσική, αλλά έχουν φτιάξει και μπάντα.

Με την μπάντα αυτή λένε μάλιστα τα κάλαντα στο βίντεο που αναρτά το κ.Λοβέρδος – κάλαντα επτανησιακά.

Η μπάντα τους λέγεται “Δεύτερη Ευκαιρία” – προφανώς λόγω της δεύτερης [άγνωστης μέχρι σήμερα] ενασχόλησης των μελών της με τη μουσική.

Όπως είπε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο Ανδρέας Λοβέρδος, η μπάντα μαζεύεται συστηματικά σε στούντιο όπου παίρνουν μαθήματα από επαγγελματίες και φυσικά παίζουν και τραγουδούν.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δείχνει κατενθουσιασμένος παίζοντας ντραμς, ενώ ο Νίκος Παπανδρέου παίζει κιθάρα.

Τα χρέη τραγουδιστών έχουν αναλάβει ο δικηγόρος Άγγελος Καραχάλιος και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Ανδρεα Λοβέρδου και η  δικηγόρος Πηνελόπη Κλάρα.  Στο μπουζούκι είναι ο γιατρός – ακτινολόγος Χρήστος Παπαθανασόπουλος και στα πλήκτρα η Τατιάνα Δουβαρά.

«Να τα πούμε; Ευχές για καλή χρονιά από τη μπάντα μας «Δεύτερη Ευκαιρία»!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter o βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

 

Οι γιορτές μας φέρνουν πιο κοντά: Ευχές από τον Πούτιν στον Ερντογάν για την Πρωτοχρονιά και “να μην ξεχνιόμαστε” για τα ενεργειακά

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: