Με καλοκαιρινή φωτογραφία η Κάρτα Χριστουγέννων της οικογένειας του Πρίγκιπα Ουίλιαμ

H φωτογραφία για την χριστουγεννιάτικη κάρτα του πριγκηπικού ζεύγους Ουίλιαμ και Κέιτ με τα τρία παιδιά τους. Photo via Twitter@KensingtonRoyal




Το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να είναι σκεπασμένο με χιόνι αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν θα το καταλάβαινε κανείς  από την φωτογραφία στην επίσημη χριστουγεννιάτικη κάρτα του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας .

Η φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε στους επίσημους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του ζεύγους, τους δείχνει σε μια ηλιόλουστη οικογενειακή βόλτα με τα τρία παιδιά τους με σορτσάκια: τον πρίγκιπα Τζορτζ, 9 ετών, την επτάχρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ, και τον τετράχρονο πρίγκιπα Λούις,=.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον, η επίσημη κατοικία του ζευγαριού, δημοσίευσε τη φωτογραφία χθες Τρίτη στο Twitter με ένα emoji για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το μήνυμα: «Μοιράζομαι μια νέα φωτογραφία της οικογένειας για τη φετινή Χριστουγεννιάτικη κάρτα!»

Ντυμένο με τζιν και αθλητικά παπούτσια, το πριγκιπικό ζεύγος απεικονίζεται να περπατά σε ένα μονοπάτι στο πάρκο, χέρι-χέρι με τα παιδιά τους.

Η φωτογραφία δείχνει τον πρίγκιπα Τζορτζ, ο οποίος είναι ο δεύτερος στη σειρά του θρόνου, ντυμένο με μπλε σορτς και γαλάζιο πόλο μπλουζάκι, δίπλα στην πριγκίπισσα Σάρλοτ με μια κοντή τζιν ολόσωμη φόρμα και τον Πρίγκιπα Λούις με τζιν σορτς και ένα ριγέ, κοντομάνικο πουκάμισο.

Τραβηγμένη νωρίτερα φέτος στο Νόρφολκ της ανατολικής Αγγλίας από τον βραβευμένο φωτογράφο Matt Porteous, η εικόνα των Ουαλέζων κυκλοφόρησε λιγότερο από 48 ώρες πριν την προβολή των τριών τελευταίων επεισοδίων του ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Δούκισσας του Σάσεξ στο Netflix.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ εξέδωσε την πρώτη επίσημη χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλείας του.

Επιλεγμένη από τον Βασιλιά και την βασιλική σύζυγο, Καμίλα,  η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Sam Hussein στους Αγώνες Braemar στη Σκωτία στις 3 Σεπτεμβρίου, πέντε ημέρες πριν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και όταν ο Κάρολος ήταν ακόμα Πρίγκιπας της Ουαλίας.

Παρουσιάζει το ζευγάρι να κοιτάζει ο ένας τον άλλον, με τον Βασιλιά στο προφίλ να φορά ένα μπεζ κοστούμι και ριγέ γραβάτα και την Καμίλα με πράσινο καπέλο και σακάκι.

 

Με πληροφορίες από CNN

Το δυστοπικό “1984” του Όργουελ πρώτο στις προτιμήσεις των Ρώσων αναγνωστών: Σύγχρονος “Μεγάλος Αδελφός” ο Πούτιν;

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: