Με 45 πόντους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ματσάρα αλλά ήταν απελπιστικά μόνος: Καβαλίερς Vs Μπακς 114-106 [video, highlights]

FILE PHOTO: O Γιάννης Αντετοκούνμπο στον αγώνα των Μπακς με τους Καβαλίερς. Photo screenshot via cosmotetv




Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε season-high στο Κλίβελαντ με 45 πόντους όμως η τρομερή εμφάνιση του Greek Freak δεν ήταν αρκετή κόντρα στους Καβαλίερς που επικράτησαν με 114-106.

Οι Μπακς παρατάχθηκαν στο Κλίβελαντ κουβαλώντας το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ και μετρώντας ήδη δυο νίκες στα εφετινά ματς με τους Καβαλίερς.

Παρ’ όλα αυτά, οι Καβς ήταν εκείνοι που επικράτησαν με 114-106, βάζοντας τέλος στο σερί του Μιλγουόκι που δεν κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο.

Μάλιστα το Κλίβελαντ προηγήθηκε μέχρι και 24 πόντους κι εν τέλει, έφτασε στη νίκη παρά την τρομερή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος όμως δεν είχε στηρίγματα, με εξαίρεση κάποια ξεσπάσματα των Τζρου Χόλιντεϊ, Μπρουκ Λόπεζ και ΜαρΖόν Μπότσαμπ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Greek Freak πραγματοποίησε την καλύτερη εφετινή επίδοσή του στο σκοράρισμα, τελειώνοντας το ματς με 45 πόντους (11/16 βολ., 17/26 δίπ.) ενώ είχε ακόμα 14 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ, 5 λάθη και 10 κερδισμένα φάουλ στα 39:36 που έμεινε στο παρκέ!




«Προσπάθησα να είμαι επιθετικός. Για την ακρίβεια, προσπάθησα να κάνω τα πάντα για να ξεκολλήσω την ομάδα» εξήγησε ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος σκόραρε 24 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο ενώ σε ό,τι αφορά τον Μπρουκ Λόπεζ, πρόσθεσε 14 πόντους για τα «Ελάφια» που παρατάχθηκαν εκ νέου δίχως τον τραυματία Κρις Μίντλετον.




Από την άλλη πλευρά, οι Καβαλίερς ανέβηκαν στο 22-11 στην κατάταξη ενώ με το 16-2 στο γήπεδό τους, ισοφάρισαν το καλύτερο ξεκίνημά τους που έκαναν τη σεζόν που κατέκτησαν το πρωτάθλημα!

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ φόρτωσε το καλάθι των Μπακς με 36 πόντους, ο Ντάριους Γκάρλαντ πρόσθεσε 23 πόντους ενώ ο Τζάρετ Άλεν πέτυχε 19 πόντους για το νεανικό σύνολο των Καβς που φιγουράρει στην τρίτη θέση της κατάταξης στην Ανατολή, πίσω από τα «Ελάφια» και τους Σέλτικς.

«Οι Καβς είναι πολύ-πολύ επικίνδυνοι! Διαθέτουν σπουδαίους παίκτες και ένα σπουδαίο σύστημα. Δεν βλέπω τον λόγο να μην κάνουν μια καλή πορεία στα playoffs. Ελπίζω όχι εναντίον μας»! εξήγησε ο Αντετοκούνμπο μετά από το τέλος του ματς.

Τα δωδεκάλεπτα: 35-20, 60-42, 93-77, 114-106.

Πηγή: gazzetta.gr

Basketball Champions League: Τεράστια ανατροπή και πρόκριση στο Play In για την ΑΕΚ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: