Και στη νέα δημοσκόπηση του Σίγμα πρώτος ο Χριστοδουλίδης: Ανατροπή, ο Μαυρογιάννης υπολείπεται μόνο 0,2% του Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο προεδρικός υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης είναι πρώτος και στη δημοσκόπηση του Σίγμα




Την πέμπτη μεγάλη δημοσκόπηση παρουσίασε το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου το κανάλι ΣΙΓΜΑ (Sigma) της Κύπρου, στο πλαίσιο της εκπομπής Χωρίς Περιστροφές.

Στην πρόθεση ψήφου (κατά τον 1ο γύρο) ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης λαμβάνει ποσοστό της τάξης του 30.8%. Ακολουθεί ο πρόεδος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αβέρωφ Νεοφύτου με 20.8% ο οποίος ακούει την …ανάσα του Ανδρέα Μαυρογιάννη. Ο ανεξάρτητος προεδρικός υποψήφιος ακολουθεί με 20.6%.

Για τους σκοπούς της δημοσκόπησης λήφθηκαν συνολικά 1080 επιτυχημένες συνεντεύξεις σε παγκύπρια βάση. Παρακάτω θα δείτε όλους τους πίνακες της δημοσκόπησης.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε μεταξύ της 7ης και 15ης Δεκεμβρίου.

Στο 61% ανέρχεται το ποσοστό του Νίκου Χριστοδουλίδη στην Παράσταση Νίκης. Ακολουθεί ο Αβέρωφ Νεοφύτου με ποσοστό της τάξης του 19% και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης με 9%.

Στην πρόθεση ψήφου (1ος γύρος) ο Νίκος Χριστοδουλίδης λαμβάνει ποσοστό της τάξης του 30.8%. Ακολουθεί  ο Αβέρωφ Νεοφύτου με 20.8% ο οποίος ακούει την.. ανάσα του Μαυρογιάννη ο οποίος ακολουθεί με 20.6%.

Αναλυτικά όλες οι κάρτες της δημοσκόπησης

 

 

Τι είναι αυτό που “σκοτώνει” τον Πρόεδρο Αναστασιάδη; Αποκαλύπτει στο Omega TV τον Μακάριο Δρουσιώτη, λέει ότι ήταν υπάλληλος του από το 2003!!!! (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: