“Υγεία μόνο” πρέπει να ζητά ο Πούτιν από το 2023: Aναφορές για “κρίσεις μεγαλομανίας” λόγω ορμονοθεραπείας από δυτικές μυστικές υπηρεσίες [videos]

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν στη λειτουργία των Χριστουγέννων to 2021 στο παρεκκλήσι της προεδρικής κατοικίας στο Νοβο-Ογκοριόβο στα περίχωρα της Μόσχας, EPA, ALEXEI NIKOLSKY, SPUTNIK, KREMLIN POOL




Η μεγαλομανία που προκλήθηκε από τα φάρμακα για τον καρκίνο ήταν ένας παράγοντας που έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν να ξεκινήσει τον καταστροφικό του πόλεμο στην Ουκρανία , ισχυρίζεται  νέα ανάλυση δυτικών μυστικών υπηρεσιών και συγκεκριμένα της Δανίας.

Ανώτερος αξιωματούχος των κατασκοπευτικών υπηρεσιών της Δανίας δήλωσε πώς οι «παραισθήσεις μεγαλείου» και το «φεγγαρόσχημο πρόσωπο» του ηγέτη του Κρεμλίνου στις αρχές του 2022 ήταν σημάδια των παρενεργειών ορμονικής θεραπείας για την κακοήθεια.

Η ανάλυση έρχεται καθώς το Κρεμλίνο παραδέχτηκε χθες ότι οι ανησυχίες για την υγεία του Πούτιν είναι πλέον θέμα «κρατικής ασφάλειας» εν μέσω μεταλλάξεων του κορωναϊού και αναδυόμενων στελεχών γρίπης .

Αυτό σημαίνει ότι ο Ρώσος ηγέτης μπορεί να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη δημόσια θέα στις αρχές του 2023, αφού ακύρωσε μια σειρά από εκδηλώσεις και εμφανίσεις τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, μόλις προχθές έκανε εγκαίνια σε πολεμικά πλοία μέσω τηλεδιάσκεψης…

Ο επικεφαλής της ρωσικής ανάλυσης στη Δανική Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας, του οποίου η ταυτότητα δόθηκε μόνο ως Joakim, είπε:

«Οι αυταπάτες μεγαλείου είναι μια από τις γνωστές παρενέργειες του είδους της ορμονικής θεραπείας που λάμβανε…

«Δεν είναι κάτι που μπορώ να πω με βεβαιότητα, αλλά νομίζω ότι επηρέασε τις αποφάσεις του όταν ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία».

Η «μεγαλύτερη αβεβαιότητα» για τον Πούτιν είναι η υγεία του – «ή το να τον απομακρύνει κάποιος λόγω της κακής υγείας του».

  • Η ανάλυση δείχνει ότι έπασχε από καρκίνο και υποβαλλόταν σε ορμονική θεραπεία για αυτόν όταν ξεκίνησε τον πόλεμο, αλλά δεν είναι άρρωστος σε τελικό στάδιο.

Ο Πούτιν «είχε πρόσωπο σε σχήμα φεγγαριού στην αρχή του έτους, κάτι που είναι μια άλλη γνωστή παρενέργεια του ίδιου τύπου ορμονικής θεραπείας».

Το ρωσικό ανεξάρτητο πρακτορείο Proekt σημείωσε επίσης ότι ο Πούτιν συνοδεύεται από γιατρούς ειδικούς στον καρκίνο και συγκεκριμένα στον καρκίνο του θυρεοειδούς, όταν βρίσκεται σε προεδρικά ταξίδια.

 

 

Αν και ο ηγέτης του Κρεμλίνου είναι απίθανο να υποκύψει στην ασθένεια, οι Ρώσοι δελφίνοι της εξουσίας μπορεί να επιδιώξουν να βάλουν μια πιο ισχυρή  προσωπικότητα στο τιμόνι της χώρας.

«Είναι σταθερή η εντύπωσή μας ότι μέρος της ελίτ βλέπει ότι κατευθύνεται σε λάθος δρόμο», ισχυρίστηκε ο Joakim, αλλά πρόσθεσε ότι ο Πούτιν είναι «πιθανόν» να παραμείνει στην εξουσία για αρκετά χρόνια.

«Δεν βλέπουμε κανέναν να τον καθαιρεί. Αλλά αν το βλέπαμε, θα το έβλεπε και η FSB [κρατική υπηρεσία ασφαλείας, διάδοχος της KGB], και αυτό πιθανότατα θα διευθετούνταν πολύ γρήγορα», είπε.

Η λήψη αποφάσεων προσωπικά από τον Πουτιν  θεωρείται βασικός λόγος για πολλές από τις αποτυχίες των ρωσικών δυνάμεων στην πρώτη γραμμή.

«Ρίχνουν πολλές ευθύνες για αυτό στους ώμους του Πούτιν», είπε ο ανώτερος αξιωματούχος των υπηρεσιών πληροφοριών.

«Δεν ήταν κακή πληροφόρηση αλλά οι ιδεοληψίες του Πούτιν που έκαναν τους Ρώσους στρατιώτες να πιστέψουν ότι θα τους υποδεχτούν με λουλούδια», ανέφερε η εφημερίδα Berlingske.

«Εξαιτίας του Πούτιν τα πάντα σχεδιάστηκαν από έναν στενό κύκλο ανθρώπων και διαβιβάστηκαν μόνο την τελευταία στιγμή.

  • Εξαιτίας αυτού, οι ρωσικές δυνάμεις απλώς δεν ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν.

Εν τω μεταξύ, η εμφανής συνεχής σωματική δυσφορία του Πούτιν, η οποία τον κάνει να περιστρέφει τα πόδια του αμήχανα ενώ κάθεται και να πιάνει τα τραπέζια ή τις καρέκλες για υποστήριξη – πιθανότατα προέρχεται από ένα μείγμα συνεχιζόμενων προβλημάτων υγείας και «χρόνιου πόνου», ισχυρίστηκε ο Joakim.

«Πρόκειται για χρόνιο πόνο από τον οποίο υποφέρει εδώ και αρκετό καιρό», είπε ο αξιωματούχος.

 

 

«Γι’ αυτό έχει την τάση να κάθεται και να πιάνει τα πράγματα σφιχτά. Είναι για να απαλύνει τον πόνο ».

Το Κρεμλίνο, με χθεσινές δηλώσεις του εκπροσώπου του, για πρώτη φορά έδειξε να ανησυχεί για την υγεία του Πούτιν μετά το  ετήσιο προηχογραφημένο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του προς τους Ρώσους πολίτες.

Ο εκπρόσωπός του, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε χθες ότι υπάρχουν πλέον ανησυχίες για την «κρατική ασφάλεια» στη Ρωσία σχετικά με την ιατρική κατάσταση του Πούτιν.

«Βλέπετε μεταλλάξεις του ιού, βλέπετε ισχυρά επιδημιολογικά κύματα γρίπης διαφόρων στελεχών», είπε.

«Όλα αυτά, δεδομένων των διδαγμάτων από την πανδημία, υποχρεώνουν τους υπεύθυνους για την ασφάλεια του προέδρου και την υγεία του να λαμβάνουν προφυλάξεις, γιατί σε τέτοιες συνθήκες η υγεία του προέδρου είναι θέμα κρατικής ασφάλειας».

Ο Πεσκόφ είπε ότι δεν θα υπάρξει σύντομα επιστροφή στον τρόπο λειτουργίας του Πούτιν πριν από την πανδημία, όταν πραγματοποιούσε τακτικά δημόσιες εκδηλώσεις και μιλούσε με τα μέσα ενημέρωσης.

  • «Για να είμαι ειλικρινής, είναι απίθανο [η επικοινωνία με τους δημοσιογράφους] να είναι ίδια όπως ήταν πριν από την πανδημία στο άμεσο μέλλον», είπε ο Πεσκόφ.

«Το να περιμένουμε τα πράγματα να επιστρέψουν όπως παλιά θα ήταν λάθος. Θα έλεγα – όχι, δεν θα είναι [επιστροφή στο ίδιο].

«Όμως, καθώς αυτά τα κύματα υποχωρούν στα χαμηλότερα σημεία τους, τότε θα είναι δυνατή η επικοινωνία με έναν πιο ελεύθερο τρόπο».

 

 

 

 

 

Με πληροφορίες από The Daily Mail

Στοιχειώνει τον Πούτιν ο Τσάρος Νικόλαος A: Κριμαϊκός Πόλεμος τότε, Ουκρανία τώρα * Όλεθρος και ατιμωτικό τέλος για τους “πατερούληδες” [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: