Η μαχητική Τζέιν Φόντα στα 85 της τιθάσευσε και τον καρκίνο : Τέλος οι χημειοθεραπείες

FILE PHOTO: Η Τζέιν Φόντα στις 21 Δεκεμβρίου γίνεται 85 ετών. EPA, ETIENNE LAURENT *** Local Caption *** 55933835




Η βραβευμένη με Όσκαρ Aμερικανίδα ηθοποιός Τζέιν Φόντα (Jane Fonda)  πριν λίγους μήνες αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι έχει «διαγνωστεί με λέμφωμα Non-Hodgkin.

Ωστόσο είχε καθησυχάσει τους θαυμαστές της λέγοντας ότι ήταν αισιόδοξη γιατί αυτό το είδος καρκίνου είναι ιάσιμο σε μεγάλο ποσοστό.

Τώρα η δημοφιλής ηθοποιός με μια φωτογραφία της από διαδήλωση για την κλιματική αλλαγή στην Ουάσιγκτον ανακοίνωσε ότι η ασθένεια της είναι σε ύφεση!

Συγκεκριμένα έγραψε στο Instagram:

«Την περασμένη εβδομάδα μου είπε ο ογκολόγος μου ότι ο καρκίνος μου είναι σε ύφεση και μπορώ να διακόψω τη χημειοθεραπεία. Το καλύτερο δώρο γενεθλίων που είχα ποτέ. Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη, τόσο τυχερή».

Η  Φόντα, η οποία γίνεται 85 ετών στις 21 Δεκεμβρίου ανέφερε ότι ενώ οι πρώτες χημειοθεραπείες ήταν «μάλλον εύκολες», η τελευταία συνεδρία ήταν ιδιαίτερα «σκληρή».

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί ενώ οι τέσσερις πρώτες χημειοθεραπείες ήταν μάλλον εύκολες για μένα, μόνο λίγες μέρες κούρασης, η τελευταία χημειοθεραπεία ήταν «σκληρή» και διήρκεσε 2 εβδομάδες. Ήταν δύσκολο να καταφέρω πολλά πράγματα», μοιράστηκε η ηθοποιός.

Αλλά όλα αυτά «έφυγαν» μόλις πήγε στην «πρώτη συγκέντρωση της Fire Drill Fridays στην Ουάσιγκτον» στις διαδηλώσεις που ηγείται κάθε εβδομάδα, σύμφωνα με το People, για την κλιματική αλλαγή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Η Μπριζίτ Μακρόν αρνείται το ουδέτερο γένος στη γλώσσα και διχάζει τη Γαλλία: Άλλο τα δικαιώματα και άλλο η γραμματική μας, λέει…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: