Φουντώνουν τα σενάρια για ιστορική επανασύνδεση: O Kριστιάνο προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ

FILE PHOTO: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ. EPA,JOSE SENA GOULAO




Νέα τροφή στα μεταγραφικά σενάρια έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την επιστροφή του από το Κατάρ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που οι φήμες τον έφερναν να έχει συμφωνήσει με την Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ στη Μαδρίτη και δημιουργεί πλέον νέα δεδομένα.

Για τον Κριστιάνο προτεραιότητα παραμένει να παραμείνει στην Ευρώπη και να βρει σύλλογο που αγωνίζεται στο Champions League.

Μέχρι να λάβει μια τέτοια προσφορά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην αγαπημένη του Μαδρίτη και ζήτησε άδεια από τη Ρεάλ για να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της στο «Valdebebas».

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, η Ρεάλ ενέκρινε το αίτημα του Κριστιάνο, ο οποίος χθες προπονήθηκε ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα σε διαφορετικό γήπεδο.

Η παρουσία και μόνο του 37χρονου σούπερσταρ στις εγκαταστάσεις της Βασίλισσας έδωσε νέα πνοή στις μεταγραφικές φήμες που κάνουν λόγο για ιστορική επανασύνδεση, αν και ένα τέτοιο σενάριο προς το παρών δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

«Μπουγέλωσαν» τον Μακρόν στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές της Γαλλίας: «Απίστευτα υπερήφανος» για την πρόκριση στον τελικό

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: