«Μπουγέλωσαν» τον Μακρόν στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές της Γαλλίας: «Απίστευτα υπερήφανος» για την πρόκριση στον τελικό [video]

O Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στα αποδυτήρια με τους παίκτες. Photo screenshot via ert




«Απίστευτα υπερήφανος» για την πρόκριση των «πετεινών» στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δήλωσε ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος υπογράμμισε τον ρόλο του προπονητή Ντιντιέ Ντεσάμπ, μιλώντας στη μικτή ζώνη του σταδίου Αλ Κορ.

Ο αρχηγός του γαλλικού κράτους, που πανηγύρισε ξέφρενα στις κερκίδες, χαιρέτισε μια ομάδα που είναι «ένα μείγμα πολλών γενεών»: «Ποτέ δύο χωρίς τρεις. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, λοιπόν είναι εκεί», σχολίασε.

Ο κ. Μακρόν έκανε ειδική μνεία στον Ολιβιέ Ζιρού, στον Αντουάν Γκριεζμάν για την «απίστευτη γενναιοδωρία» του, αλλά και στον Κιλιάν Μπαπέ και στους σκόρερ του ημιτελικού, Τεό Ερνάντες και Ραντάλ Κολό Μουάνι.

 

Ο Γάλλος πρόεδρος μετά τον αγώνα πήγε στα αποδυτήρια και πανηγύρισε με τους παίκτες της εθνικής για την πρόκριση ενώ δεν έλειψαν και τα μπουγελώματα.








Ερωτηθείς για την κριτική που έχει ασκηθεί στην διοργανώτρια χώρα, ο Μακρόν ανέφερε ότι «πρόκειται για αποφάσεις που ελήφθησαν χρόνια πριν όταν ανατέθηκε η διοργάνωση», ενώ όπως έγινε γνωστό, εκτός σοβαρού απροόπτου, θα «δώσει το παρών» και στον τελικό της ερχόμενης Κυριακής (18/12, 17:00) με την Αργεντινή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ντόχα, Κατάρ

Πάνω απ’ όλα η Γαλλία [και η Εθνική της] για τον Μακρόν: Παρά το Qatargate στη Ντόχα για τον αγώνα με το Μαρόκο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: