ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη μετά τα δημοσιεύματα για παρακολουθήσεις της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων: «Μυθεύματα» απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

FILE PHOTO: Το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Screenshot via Youtube ΣΥΡΙΖΑ




Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τα δημοσιεύματα περί παρακολουθήσεων της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφέρει:

Να απαντήσουν ο κ. Μητσοτάκης και η κα Βλάχου αν ισχύει ότι ήταν υπό παρακολούθηση η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων

Η σημερινή αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τους επικεφαλής της εθνικής άμυνας της χώρας σοκάρει κάθε ελληνίδα και κάθε έλληνα και παραπέμπει στις πιο σκοτεινές στιγμές της ελληνικής ιστορίας.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει άμεσα ως προϊστάμενος της ΕΥΠ να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις: Ήταν στα αλήθεια υπό παρακολούθηση οι αξιωματούχοι που έχουν ως αποκλειστικό έργο την άμυνα της χώρας έναντι ξένων επιβουλών;

Και αν ναι ποιος ο εθνικός λόγος ;

Το ίδιο ξεκάθαρες απαντήσεις οφείλει να δώσει και η υπεύθυνη για την ΕΥΠ εισαγγελέας, κα Βλάχου: Υπέγραψε διάταξη για την παρακολούθηση των επικεφαλής της Εθνικής μας Άμυνας ;

Και αν ναι, ποιος ο εθνικός λόγος ;

Η υπομονή του ελληνικού λαού έχει εξαντληθεί και απαιτούνται ξεκάθαρες απαντήσεις.

Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα επιτρέψει η αντιδημοκρατική αυτή εκτροπή να θέσει σε κίνδυνο την εθνική μας ασφάλεια.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κάνει λόγο για μυθεύματα και επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά ο κ. Οικονόμου αναφέρει: «Ο κ. Βαξεβάνης συνεχίζει να δημοσιεύει σε συνέχειες τους αισώπειους μύθους του, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο.

Το αφήγημά του, το οποίο φθίνει όσο περνάει ο χρόνος, είναι ένα συνονθύλευμα ατεκμηρίωτων ισχυρισμών.

Όσο υστερεί σε θεμελίωση και στοιχεία, άλλο τόσο πλεονάζει σε μυθοπλασία. Το πλέον τραγικό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ασμένως (προτού καλά- καλά κυκλοφορήσει η εφημερίδα) να υιοθετήσει τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς και να εξάγει πολιτικά συμπεράσματα. Απέναντι σε αυτή την παρωδία η Κυβέρνηση απαντά με τη θεσμική θωράκιση της λειτουργίας της ΕΥΠ, με την καθολική απαγόρευση των κακόβουλων λογισμικών και φυσικά με την εμπιστοσύνη στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία και οφείλει να αποσαφηνίσει το ταχύτερο δυνατό κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής».

Mε πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα

Στο Καζακστάν την Κυριακή ο Δένδιας: Στο επίκεντρο Μνημόνιο Συνεργασίας Διπλωματικών Ακαδημιών

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: