“Ευπρόσδεκτοι” Χάρι και Μέγκαν στην στέψη του βασιλιά Καρόλου: Παρά τις επιθέσεις στο Παλάτι μέσω Netflix

FILE PHOTO: Ο πρίγκηπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στο ντοκιμαντέρ του Netflix. Photo screenshot via YouTube




Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εξακολουθούν να  είναι ευπρόσδεκτοι στη στέψη του βασιλιά Καρόλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, παρά τους αμφιλεγόμενους ισχυρισμούς που έχουν εκφράσει κατά της βασιλικής οικογένειας σε μια πρόσφατη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix.

Ο Χάρι και η Μέγκαν θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στην ιστορική τελετή στις 6 Μαΐου, αν το επιθυμούν, ανέφερε η Daily Telegraph, αν και φαίνεται ότι δεν έχουν λάβει ακόμη πρόσκληση.

  • Η λίστα καλεσμένων για την τελετή στο Αβαείο του Ουέστμινστερ θα καταρτιστεί τους επόμενους μήνες, αλλά μια πηγή είπε στην εφημερίδα: «Όλα τα μέλη της οικογένειας θα είναι ευπρόσδεκτα».

Δεν υπήρξε κανένα σχόλιο από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, αλλά πηγή είπε για τον Βασιλιά: «Αγαπάει και τους δύο γιους του».

Η ημέρα της στέψης είναι επίσης τα τέταρτα γενέθλια του γιου του Χάρι και της Μέγκαν, Άρτσι.

Την περασμένη Πέμπτη, προβλήθηκαν στο Netflix τα τελευταία επεισόδια του ντοκιμαντέρ του ζευγαριού , φέρνοντας μια σειρά από νέες καταγγελίες κατά της βασιλικής οικογένειας.

Ο Χάρι είπε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας μεγαλύτερος αδελφός του Ουίλιαμ τον είχε τρομοκρατήσει ουρλιάζοντας και φωνάζοντάς του κατά τη διάρκεια της συνάντησης της βασιλικής οικογένειας στο Σάντρινγκχαμ,  στις αρχές του 2020 – συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για να συζητηθεί η επιλογή του ζευγαριού να αποχωρήσει από τους βασιλικούς του ρόλους.

Ο Χάρι είπε επίσης ότι το Παλάτι  «είπε ψέματα για να προστατεύσει τον αδερφό μου»

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον [όπου διαμένει η οικογένεια του πρίγκηπα Ουίλιαμ]  σιωπούν για τους ισχυρισμούς που έγιναν στο ντοκιμαντέρ, αλλά η Daily Express ανέφερε ότι ο Βασιλιάς είναι πληγωμένος  παρότι εξακολουθεί να ελπίζει για μια διευθέτηση με τον μικρότερο γιο του.

Με πληροφορίες από SkyNews

Ο Banksy της Ρωσίας: Αντάρτης ετών 84 πολεμά τον Πούτιν με όπλο την Τέχνη και την Ιστορία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: