The Crown: Η Καμίλα το βλέπει πίνοντας δυνατό ποτό… αλλά ο Κάρολος μάλλον αδιαφορεί

Η 5η σεζόν της σειράς του Netflix, The Crown, παρακολουθεί τη σύγκρουση του Κάρολου με το Παλάτι, την δημόσια διαπόμπευση της σχέσης του με την Καμίλα και τις τελευταίες ημέρες της πριγκίπισσας Νταϊάνα.




Χθες ξεκίνησε να προβάλλεται η πέμπτη σεζόν της διάσημης σειράς του Netflix, The Crown,  που κατά καιρούς έχει δεχθεί τα βέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ωστόσο, καθώς είναι η σεζόν που βρίσκει τον Κάρολο στον Θρόνο και όχι την Ελισάβετ, το ενδιαφέρον στρέφεται στις αντιδράσεις του Βασιλιά και της Βασιλικής Συζύγου, της Καμίλα.

Η Βασιλική Σύζυγος “οπωσδήποτε” παρακολουθεί τη σειρά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Κάρολο, του οποίου “δεν κεντρίζει το ενδιαφέρον”, δήλωσε η πρώην διευθύντρια επικοινωνίας του Καρόλου, Χριστίνα Κυριακού, η οποία ήταν σύμβουλος του μονάρχη όταν ήταν  Πρίγκιπας της Ουαλίας μεταξύ 2009 και 2016.

««Νομίζω ότι η Βασιλική Σύζυγος θα το έχει παρακολουθήσει σίγουρα… Δεν νομίζω ότι ο βασιλιάς θα έχει το χρόνο. Δεν νομίζω ότι είναι ένα πρόγραμμα που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον », είπε η Κυριακού.

Η ίδια στάθηκε ιδιαίτερα στο επεισόδιο όπου αποτυπώνεται η σκηνή ενός πολύ ιδιωτικού τηλεφωνήματος μεταξύ Καρόλου και Καμίλας και το οποίο διέρρευσε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων προκαλώντας σάλο αλλά και τεράστιο πρόβλημα στο Παλάτι και στις σχέσεις του Καρόλου με την βασιλική οικογένεια.

Και πρόσθεσε: «Είναι μια μονόπλευρη αφήγηση για περιστατικά προ 30 ετών. Από σεβασμό στην αποθανούσα πρώην σύζυγο και προς τα παιδιά του, η Αυτού Μεγαλειότητα δεν θα ήθελε να μιλήσει ποτέ για αυτή την κατάσταση”.

Τον περασμένο μήνα, ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας είχε δηλώσει ότι η Βασιλική Σύζυγος Καμίλα,  «παρακολουθεί το Crown» με ένα σκληρό ποτό…

Mε πληροφορίες από The Daily Mail

Το πρώτο μετά θάνατον άγαλμα της Ελισάβετ αποκάλυψε ο Βασιλιάς Κάρολος στο Γιορκ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: