Στα Δικαστήρια σκέφτεται να οδηγήσει τον “Πολίτη”, το ΔΗΚΟ: Για το “φτιαχτό έγγραφο” περί “μυστικής συμφωνίας” με τον Χριστοδουλίδη (video)

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος. Φωτογραφία ΔΗΚΟ




Στο μικροσκόπιο της συνεδρίασης της Γραμματείας του ΔΗΚΟ θα βρεθεί το ψευδέστατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» που έκανε λόγο για δήθεν “μυστική συμφωνία” με τον ανεξάρτητο προεδρικό υποψήφιο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο λήψης νομικών μέτρων.

Στο ΔΗΚΟ απορρίπτουν κατηγορηματικά πως υπάρχει έγγραφο για «μυστική συμφωνία» τη στιγμή που η εφημερίδα επιμένει στην ύπαρξη του.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο:

Τρόπους αντίδρασης στο δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης χθες την Κυριακή, μελετά το Δημοκρατικό Κόμμα, το οποίο μετέφερε εκτάκτως τη συνεδρία της Γραμματείας του.

Όπως πληροφορούμαστε, στη σημερινή συνεδρία θα τεθεί ενώπιον των μελών τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα αλλά και το έγγραφο το οποίο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα, για το οποίο η ηγεσία του κόμματος επιμένει πώς δεν γνωρίζει την ύπαρξη του.

Πέραν από τις επίσημες δηλώσεις που έγιναν χθες, πηγές από το ΔΗΚΟ επιμένουν και σήμερα πώς πρόκειται περί παραποιημένου εγγράφου, που έγινε για δημιουργία εντυπώσεων και για το λόγο αυτό θα συζητηθούν διάφορα μέτρα αντίδρασης όπως: Καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας ή ακόμα και προσφυγή στο Δικαστήριο.

Στο μεταξύ, μέσω της εκπομπής «Ενημέρωση Τώρα» ο Νίκος Χριστοδουλίδης απάντησε σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε απορρίπτοντας κατηγορηματικά τα περί μυστικής συμφωνίας με το ΔΗΚΟ ερμηνεύοντας το δημοσίευμα ως μια προσπάθεια επηρεασμού των συναγερμικών που στηρίζουν την υποψηφιότητα του.

«Υπάρχει μια προσπάθεια να στείλουν ένα μήνυμα στους Συναγερμικούς οι οποίοι στηρίζουν την υποψηφιότητα μου και στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού και πρώην, απλοί ψηφοφόροι να δώσουν μια εικόνα ότι ανήκω σε ένα άλλο πολιτικό χώρο.

Δεν ανήκω. Εκεί που ανήκω, είχα την τόλμη, το είπα δημόσια και δεν έχω απολύτως τίποτε να κρύψω. Ούτε Ευρωβουλευτής θέλω να γίνω ούτε Δήμαρχος. Αν ήθελα αξιώματα θα έμπαινα σε συμβιβασμούς. Ούτε μπήκα σε συμβιβασμούς.

Παρά την άρνηση ή την τοποθέτηση του κ. Νεοφύτου στο debate ότι ο Συναγερμός θα είναι στην αντιπολίτευση εγώ λέω ότι στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού θα είναι στην κυβέρνηση όπως και προσωπικότητες από άλλους πολιτικούς χώρους εάν και εφόσον ο λαός με τιμήσει με τη ψήφο του. Δεν υπάρχει μυστική συμφωνία με κανέναν.

Η μόνη συμφωνία που έχω είναι με τον κυπριακό λαό., Είναι το προεκλογικό μου πρόγραμμα. Εκεί θα κριθώ και δεν πρόκειται να εμπλακώ. Το κάνω συνειδητά, όχι τώρα. Από τον καιρό που ήμουν κυβερνητικός εκπρόσωπος. Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Έλεγαν για 18 σημεία τώρα βρέθηκε μια δήθεν μυστική συμφωνία. Δεν υπάρχει», τονίζει.

Στόχος του ανύπαρκτου εγγράφου που εφτιαξε ο “Πολίτης” η συσπείρωση των ψηφοφόρων του ΔΗΣΥ: Δεν υπάρχει “μυστική συμφωνία”

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: