Η μεγάλη δημοσκόπηση του καναλιού Omega για τις προεδρικές εκλογές: Το 85% των πολιτών προτίθεται να ψηφίσει τον Φεβρουάριο

Ο διευθύνων Σύμβουλος της Metron-Analysis, Στράτος Φαναράς. Φωτογραφία via Omega TV




Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OMEGA, φιλοξενήθηκε ο διευθύνων Σύμβουλος της Metron-Analysis, Στράτος Φαναράς ο οποίος μίλησε για την δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση που παρουσίασε χθες το βράδυ η εκπομπή, «OMEGA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» για τις προεδρικές εκλογές.

Δύο μήνες πριν από την κάλπη παρουσιάστηκε η εικόνα και η δυναμική των υποψηφίων, μέσα από τα ευρήματα της έρευνας που θα ανέλυσει ο κ. Φαναράς. Στο στούντιο βρίσκονταν εκπρόσωποι επιτελείων, ενώ σχολίαζε ο Γιώργος Τσαλακός.

Έχει μεγάλη σημασία ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων προτίθεται να ψηφίσει στις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα θα ψηφίσει το 85% των ερωτηθέντων.

Σε ότι αφορά τις προτιμήσεις των ερωτηθέντων, προηγείται πάλι ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ακολουθούμενος από τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Αβέρωφ Νεοφύτου και τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ, Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Ανάμεσα στα σημαντικά ευρήματα της δημοσκόπησης καταγράφεται το ενδιαφέρον των πολιτών για τις προεδρικές εκλογές καθώς και η πρόθεση συμμετοχής.

Το 70% των ερωτηθέντων λέει ότι ενδιαφέρεται πολύ ή αρκετά για τις προεδρικές εκλογές. Το 12% δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: