Πήρε την 6χρονη κόρη της στο Μπαλί η Μελόνι και την “πυροβολούν” στην Ιταλία: Σας έχω νέα, λέει, δεν είναι δική σας δουλειά!

FILE PHOTO: Η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, με την εξάχρονη κόρη της Ginevra. Photo via Instagram@gorgiameloni




Κάτι πράγματι ασυνήθιστο έκανε η νέα πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι.

Πήρε μαζί της την εξάχρονη κόρη της Ginerva στο Μπαλί, στην σύνοδο κορυφής της G20 όπου, μεταξύ άλλων, συναντήθηκε με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τον Κινέζο Πρόεδρο Σι Τζίνπινγκ.

Το ασυνήθιστο αυτό γεγονός έτυχε επικρίσεων από τον Ιταλικό Τύπο με, φυσικό αποτέλεσμα, την έντονη αντίδραση της Μελόνι.

Σε άρθρο της η ιταλική καθημερινή εφημερίδα La Repubblica, έγραφε: «Γιατί σε αυτές τις τέσσερις ημέρες που απαιτούν την απόλυτη πνευματική, σωματική και συναισθηματική ενέργεια ενός αρχηγού κράτους, η Τζόρτζια Μελόνι επέλεξε να αναλάβει το βάρος να … κουβαλάει την κόρη της;»

Ένας αρθρογράφος στην La Stampa, μια άλλη ιταλική καθημερινή εφημερίδα, αναρωτήθηκε  γιατί η ακροδεξιά ηγέτης πήρε την κόρη της στο Μπαλί και υποστήριξε πως θα έπρεπε να της έχει πει: «Συγγνώμη κόρη μου, αλλά η μαμά σώζει την Ιταλία».

Η Μελόνι με τη σειρά της επιτέθηκε στην «απίστευτη συζήτηση» που γίνεται στο Facebook, γράφοντας:

«Η ερώτηση που πρέπει να κάνω στους ηγέτες αυτής της παθιασμένης συζήτησης είναι: άρα νομίζετε ότι το πώς θα μεγαλώσει η κόρη μου είναι δική σας δουλειά;

«Επειδή σας έχω νέα: δεν είναι [δική σας δουλειά]. Έχω το δικαίωμα να είμαι μητέρα όπως θεωρώ σωστό και έχω το δικαίωμα να κάνω ό,τι μπορώ για αυτό το έθνος χωρίς να στερήσω τη μητέρα της από τη Ginevra.

«Ελπίζω ότι αυτή η απάντηση είναι αρκετή για να σας κάνει να ασχοληθείτε με πιο σχετικά και ασαφή θέματα της αρμοδιότητάς σας».

Η Μελόνι, η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιταλίας , θεωρεί τον εαυτό της υπερασπιστή της «παραδοσιακής οικογένειας».

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας της, το σύνθημά της ήταν: “Είμαι η Τζόρτζια, είμαι γυναίκα, είμαι μητέρα, είμαι Ιταλίδα, είμαι Χριστιανή! Δεν θα μου το πάρει κανείς αυτό! ”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgia Meloni (@giorgiameloni)

 

Με πληροφορίες από SkyNews

 

«Περήφανος παππούς» για τέταρτη φορά ο Πιρς Μπρόσναν: To καλωσόρισμα στο νέο του εγγονάκι μέσω του Instagram

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: