Ο Τζεφ Μπέζος ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του σε φιλάνθρωπικές οργανώσεις πριν πεθάνει

FILE PHOTO: US billionaire Jeff Bezos and US news anchor Lauren Sanchez (arrive for the 2021 LACMA Art + Film Gala at the Los Angeles County Museum of Art in Los Angeles, California, USA. EPA, NINA PROMMER




Λίγο μετά την απονομή βραβείου και χρηματικού επάθλου ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων στην στην Ντόλι Πάρτον, ο Τζεφ Μπέζος ανακοίνωσε ότι θα δώσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του σε φιλανθρωπικές οργανώσεις για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Ο ιδρυτής της Amazon είπε ότι θέλει να υποστηρίξει όσους μπορούν να ενώσουν την ανθρωπότητα για καλό σκοπό και να επιλύσουν ζητήματα κοινωνικής και πολιτικής φύσης.

Ο μεγιστάνας δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις ακριβείς φιλανθρωπικές οργανώσεις στις οποίες θα δωρίσει ή πόσα θα δώσει.

Καθισμένος δίπλα στη σύντροφό του Λόρεν Σάντσες, ο επιχειρηματίας είπε στο CNN ότι έχουν αφοσιωθεί στον σκοπό αυτό.

Όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να δωρίσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του, η οποία ανέρχεται στα 124 δισεκατομμύρια δολάρια,  κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο Μπέζος απάντησε θετικά.

ΠΗΓΗ: DailyMail

Η πρώτη και μοναδική αποτυχημένη λοταρία της Ελισάβετ Α’: Παρότι έδινε £850.000 και αμνηστία για μελλοντικά εγκλήματα [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: