Ο Ντάνιελ Κρέγκ έβγαλε το μαρτίνι και άφησε μόνο τη βότκα: Ο ex James Bond σε έναν ραπ, εντυπωσιακό, ρόλο έκπληξη [video]

Ο δημοφιλής ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ σε στιγμιότυπο από τη διαφήμιση γνωστής βότκας Πηγή YouTube




Ο θάνατος του Ντάνιελ Κρεγκ ως James Bond, του αλλάζει και τις συνήθειες. Το πότο που φαίνεται πλέον να προτιμά είναι η Votka και όχι το κοκτέιλ votka – martini, shaken not stirred.

Οπως αναφέρεται στο λεκτικό που συνοδεύει τη σχετική διαφήμιση που ανέβηκε ήδη στο YouTube, η Belvedere Vodka αποκαλύπτει μια μνημειώδη καμπάνια με τον διάσημο ηθοποιό Daniel Craig, όπως δεν τον έχουν δει ποτέ πριν. Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Taika Waititi, η απροσδόκητη, διασκεδαστική και εμπνευσμένη συνεργασία, αναδεικνύει το ταλέντο του Craig να εκπλήσσει και να καινοτομεί.

Θαρραλέα στο πνεύμα με μια θερμά επαναστατική ενέργεια, η καμπάνια ενώνει μια εξαιρετική κοινότητα συνεργατών. Ο Craig έχει χορογραφηθεί επιδέξια και χιουμοριστικά από τον διάσημο χορογράφο JaQuel Knight, σε ένα πρωτότυπο κομμάτι που γράφτηκε και ερμηνεύτηκε από τους παγκόσμιους σούπερ σταρ Rita Ora και Giggs και παραγωγή από τους επιτυχημένους Invisible Men, Bandits και Hungry Man.

Τα στιγμιότυπα της καμπάνιας που συνοδεύουν φωτογραφήθηκαν από τον εμβληματικό Juergen Teller, στην ίδια σουίτα που σκηνοθετεί το μεγάλο φινάλε της ταινίας, ενώ η Christine Centenera έχει διακοσμήσει τη λήψη με ένα καθαρό, μοντέρνο πλεονέκτημα.

Συνολικά, μια ομάδα εφευρετικών και προικισμένων προβοκάτορων, που ο καθένας έχει μια γεύση για το αντισυμβατικό, απαθανάτισε δημιουργικά ένα απίστευτα μοναδικό στιγμιότυπο ως ένα νεύμα στις αξίες της αυτοέκφρασης, της αυθεντικότητας και του στυλ του Belvedere.

Και μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: Στο ασανσέρ με το οποίο ανεβαίνει στο δωμάτιό του ο Ντάνιελ Κρεγκ διακρίνεται στο βάθος και ένας άλλος άνδρας που έχει τα χαρακτηριστικά του πρώτου James Bond, Σον Κόνερι. Και μάλιστα, στο τέλος του βίντεο, στα making off ο Ντάνιελ Κρεγκ διακρίνεται να δείχνει πίσω του με νόημα.

Πηγή YouTube

«Κατέρριψαν τα εμπόδια, υποκίνησαν την αλλαγή»: Η Σίνθια Ερίβο και Ρίτα Όρα τιμήθηκαν ως Γυναίκες της Χρονιάς από το Glamour

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: