Ο Κέβιν Σπέισι κατηγορείται για 7 ακόμη σεξουαλικές επιθέσεις στη Βρετανία

FILE PHOTO: ο διάσημος ηθοποιός Κέβιν Σπέισι . EPA, NEIL HALL




Ο διάσημος ηθοποιός του House of Cards και του American Beauty ο οποίος έχει αθωωθεί για την πρώτη κατηγορία εναντίον του η οποία, ωστόσο, στάθηκε αρκετή να καταστρέψει την καριέρα του, κατηγορείται  τώρα για επτά  σεξουαλικές επιθέσεις σε νεαρό άνδρα στο διάστημα  2001 έως 2004 στην Βρετανία.

Η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος (CPS) δήλωσε ότι ενέκρινε τις νέες κατηγορίες εναντίον του 63χρονου ηθοποιού Κέβιν Σπέισι, συμπεριλαμβανομένων τριών για άσεμνη επίθεση, τρεις για σεξουαλική επίθεση και μία κατηγορία για πρόκληση σεξουαλικής δραστηριότητας χωρίς συναίνεση.

Ο Σπέισι έχει ήδη κατηγορηθεί για μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων σε τρεις άνδρες στο Λονδίνο και το Γκλουσστερσάιρ μεταξύ 2005 και 2013, ενώ ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Old Vic.

Ο ίδιος αρνήθηκε τον Ιούνιο τις κατηγορίες των 3 ανδρών – σήμερα ηλικίας 30 και 40 ετών.

Η Rosemary Ainslie, επικεφαλής του τμήματος ειδικού εγκλήματος του CPS, δήλωσε: «Το CPS έχει εγκρίνει πρόσθετες ποινικές κατηγορίες εναντίον του Kevin Spacey, 63 ετών, για μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον ενός άνδρα μεταξύ 2001 και 2004.

«Το CPS έχει επίσης εγκρίνει μία κατηγορία για την πρόκληση σεξουαλικής δραστηριότητας ενός ατόμου χωρίς συναίνεση. Η κατηγορία ακολουθεί την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική αστυνομία κατά την έρευνά της.

«Η Εισαγγελία του Στέμματος υπενθυμίζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι η ποινική διαδικασία εναντίον του κ. Σπέισι είναι ενεργή και ότι έχει το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη».

Με πληροφορίες από The Guardian

 

Ως και η κόρη του τον εγκαταλείπει: Η Ιβάνκα Τραμπ δηλώνει ότι δε θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία του πατέρα της

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: