Λυκόσκυλο σκότωσε μικρό κανίς στη Δραπετσώνα: Το άρπαξε μέσα από την αγκαλιά της αφεντικίνας του [video]

Λίγη ώρα μετά την επίθεση στο σκυλάκι στην Δραπετσώνα. Photo screenshot via Megatv




Σοκ στους κατοίκους της Δραπετσώνας που είδαν ένα λυκόσκυλο, το οποίο διέφυγε της προσοχής της ιδιοκτήτριάς του, να αρπάζει ένα μικρόσωμο κανίς και να το σκοτώνει μπροστά στα έκπληκτα μάτια της αφεντικίνας του.

Η κυρία Ηρώ Αλεξάκη έκανε την καθιερωμένη βόλτα με το σκυλάκι της στη Δραπετσώνα. Καθώς προχωρούσε με το μικρό κανίς συναντήθηκε με την ιδιοκτήτρια ενός λυκόσκυλου, το οποίο ξαφνικά διέφυγε από την προσοχή της αφεντικίνας του, όρμησε και μέσα σε δευτερόλεπτα σκότωσε τον μικρό σκύλο.

«Είχα βγάλει βόλτα το σκυλάκι μου. Ήμουν στο πεζοδρόμιο κι εκείνο ήταν στο απέναντι. Μέχρι να σκύψω να πιάσω το σκυλάκι μου – ούτε πρόλαβα να κάνω κάτι – άφησε τον σκύλο από τα χέρια της και όρμηξε ο σκύλος πάνω μου, βούτηξε το σκυλάκι από την αγκαλιά μου και μέσα σε δύο λεπτά μου το σκότωσε», είπε στο Mega η κυρία Αλεξάκη.

Γείτονες αναφέρουν πως η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου το άφηνε συχνά ελεύθερο χωρίς λουρί, ενώ στο παρελθόν έχει ορμήξει σε άλλα σκυλιά και παιδιά στο πάρκο της γειτονιάς.




Η κ. Αλεξάκη ανέφερε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» πως προσπάθησε να μιλήσει με την ιδιοκτήτρια, όμως εκείνη είχε εξαφανιστεί.

«Δεν μου είπε τίποτα. Της μίλαγα, της φώναζα, δεν έκανε τίποτα. Πήρε τον σκύλο της και κλειδώθηκε στο σπίτι της, σαν να μην συμβαίνει τίποτε», ειπε η κυρία Αλεξάκη που κατέθεσε μήνυση, ενώ απηύθυνε έκκληση σε όποιον είδε κάτι να το αναφέρει στην αστυνομία.

Πηγή: megatv.com

Τρομακτικές καταγγελίες για την “Κιβωτό του Κόσμου”: Στο μικροσκόπιο οι συνεργάτες του πατέρα Αντώνιου, αλλά και ο ίδιος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: