Ισχυροί οι αμυντικοί δεσμοί Ισραήλ – Ελλάδας: Εθιμοτυπική συνάντηση ΥΕΘΑ με το νέο πρεσβευτή του Ισραήλ στην Αθήνα

PHOTO: O υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος κατά τη συνάντηση με το νέο πρέσβη του Ισραήλ Νόαμ Γκαντζ (Noam Katz), την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022. ΑΠΕ- ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ




Τον νέο πρεσβευτή του Ισραήλ στην Ελλάδα Νόαμ Κατς (Noam Katz) δέχθηκε σήμερα σε εθιμοτυπική συνάντηση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Κατά τη συζήτηση υπογραμμίστηκε η σημασία των ισχυρών, διαχρονικών δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ και της στρατηγικής αμυντικής σχέσης τους για την ασφάλεια και την άμυνα των δύο χωρών, αλλά και τηνσταθερότητα και ευημερία της ευρύτερης περιοχής.

Τονίσθηκε, επίσης, η κοινή θέληση για περαιτέρω ενίσχυση της αμοιβαίως επωφελούς συνεργασίας στον τομέα των εξοπλιστικών προγραμμάτων, καταλήγει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συνάντηση, ο Νόαμ Γκαντς αναφέρει πως είχε μια εξαιρετική συνάντηση σήμερα με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας και ότι συζήτησαν τους ισχυρούς αμυντικούς δεσμούς μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας και την αυξανόμενη διμερή συνεργασία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Εθνικός Μηχανισμός Εναέριας Έρευνας και Διάσωσης: Σε Γιάννενα και Αγχίαλο, οι δύο από τις έξι Βάσεις Ετοιμότητας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: