H Τζένιφερ Ανιστον ζητά αποζημίωση 100 εκατ. δολάρια από τον Μπραντ Πιτ, 17 χρόνια μετά το διαζύγιό τους

File Photo: Η Τζένιφερ Άνιστον. Photo EPA via @amna_news




Η Τζένιφερ Άνιστον φέρεται έτοιμη να μηνύσει τον πρώην σύντροφό της Μπραντ Πιτ διεκδικώντας ποσό 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η δικαστική διαμάχη προέρχεται από μια εταιρεία παραγωγής που έστησε το ζευγάρι στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με το όνομα Plan B και την οποία ο Πιτ σχεδιάζει τώρα να πουλήσει. Η Άνιστον αμφισβητεί το αποκλειστικό δικαίωμά του στην πώληση και τον μηνύει για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Πιτ βρίσκεται ήδη σε νομική σύγκρουση με μια άλλη πρώην σύντροφό του, την Αντζελίνα Τζολί , οπότε η νέα υπόθεση κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα για αυτόν.

Η εταιρεία παραγωγής όντως πέρασε στα χέρια του Πιτ όταν το ζευγάρι «τελείωσε» τη σχέση του, αλλά η Άνιστον πιστεύει ότι δεν έλαβε ποτέ τα εύσημα για τη βοήθεια που έδωσε στην ίδρυση της εταιρείας.

«Δεν πρόκειται μόνο για χρήματα. Όσον αφορά την Τζένιφερ, είναι και θέμα αρχής. Υπήρξε συνδημιουργός και ιδρυτής της Plan B» είπε μια πηγή κοντά στην ηθοποιό στο «Heat World».

Οι επιτυχίες της εταιρείας περιλαμβάνουν ταινίες όπως The Departed, 12 Years A Slave και Moonlight, οι οποίες κέρδισαν όλες Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Η εταιρία συμμετείχε επίσης σε υπερπαραγωγές όπως το Troy και Charlie and the Chocolate Factory.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι «η Jen αναμένει τουλάχιστον αναγνώριση και ανάμειξη στην περίπτωση που ολοκληρωθεί η πώληση, συν την επιλογή να συνεργαστεί με όποιον την αναλάβει».

«Αν ο Μπραντ θέλει να φερθεί σωστά στην Τζεν, θα πρέπει βάλει το χέρι στην τσέπη και θα της δώσει μια επιταγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που θα ήταν σταγόνα στον ωκεανό αν ολοκληρωθεί η πώληση», πρόσθεσε η πηγή.

Με πληροφορίες από  macra com

Netflix: Πρεμιέρα για την υπηρεσία με διαφημίσεις – Τι οδήγησε σε αυτή την εξέλιξη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: