Εξελέγη βουλευτής ο υιός του γερουσιαστή Μενέντεζ: Νίκη του Μπιλιράκη, νίκησε και ο Φρανκ Παλόν, μεγάλος φιλος της Ελλάδας και της Κύπρου

Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ τζούνιορ, ο γιος του γερουσιαστή του Νιου Τζέρσεϊ, νίκησε τον Ρεπουμπλικανό Μάρκος Αρόγιο, λαμβάνοντας σχεδόν το 73% των ψήφων. Photo via Twitter




Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ τζούνιορ, ο γιος του γερουσιαστή του Νιου Τζέρσεϊ, νίκησε την Τρίτη στην 8η Περιφέρεια του Κογκρέσου του Νιου Τζέρσεϊ, τη θέση της Βουλής που κάποτε κατείχε ο πατέρας του.

Ο Μενέντεζ νίκησε τον Ρεπουμπλικανό Μάρκος Αρόγιο, λαμβάνοντας σχεδόν το 73 τοις εκατό των ψήφων. Ο νεότερος Μενέντεζ θα αντικαταστήσει τον Δημοκρατικό βουλευτή Άλμπιο Σάιρς, ο οποίος αποχώρησε.

Η 8η Περιφέρεια περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αστικές περιοχές του Νιου Τζέρσεϊ, συμπεριλαμβανομένων τμημάτων του Νιούαρκ, του Τζέρσεϊ Σίτι και της Ελίζαμπεθ.

Νικητής των εκλογών είναι ακόμα ένας φίλος της Ελλάδας. Ο Φρανκ Παλόν, βουλευτής για την πολιτεία της Νέας Ιερσέης. Και βεβαίως εκλέχθηκε πανηγυρικά και ο βουλευτής Γκας Μπιλιράκης, ο οποίος ηγείται των φιλελλήνων νομοθετών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Ακόμα μία αποτυχία του Ερντογάν και του Τραμπ: Κέρδισε ο Κρις Πάππας, συνεχίζεται η μάχη εναντίον της αγοράς των F-16

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: