Elon Musk: Ντύθηκε με στολή 7.000 δολαρίων και πήγε σε Halloween πάρτι της Χάιντι Κλουμ με τη μητέρα του [video, photo]

PHOTO: Ο δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ ποζάρει με την μητέρα του και την Χάιντι Κλουμ via twitter Elon Musk @elonmusk




Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ  φωτογραφήθηκε να φτάνει στο αποκριάτικο πάρτι της Χάιντι Κλουμ με μια κόκκινη στολή σε στυλ Σαμουράι.

Ενώς δημοσιεύονται αναφορές ότι ετοιμάζεται να περικόψει σχεδόν 2.000 θέσεις εργασίας στο Twitter, που αντιστοιχούν στο 25% περίπου του εργατικού δυναμικού του, σύμφωνα με τον ιστότοπο για το κατάστημα κοστουμιών υψηλής τεχνολογίας, Abracadabra NYC, η στολή του Musk είναι το σετ Devil’s Champion-Leather Armor που πωλείται στα 7.500 δολάρια αλλά ενοικιάζεται για 1.000 δολάρια την ημέρα.

 

Ο πλουσιότερος του κόσμου φαινόταν θριαμβευτής ποζάροντας στο κόκκινο χαλί με την πανοπλία του, με τα ρούχα του δρόμου να φαίνονται ακόμα από κάτω. Ο Μασκ επέλεξε ένα… ιδιαίτερο αποκριάτικο κοστούμι που παραπέμπει σε υπερήρωα και διάβολο μαζί και πόζαρε δίπλα στη μητέρα του, η οποία είναι ντυμένη «Κρουέλα ντε Βιλ», ο «κακός» χαρακτήρας από την ταινία «Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας».

Σύμφωνα  Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο ιστότοπος λέει ότι έχει απομείνει μόνο ένα κοστούμι στο απόθεμα.

Η Maye Musk έκανε αργότερα μια εμφάνιση στο 21ο ετήσιο πάρτι της Heidi Klum μαζί με τον γιο της. Το μοντέλο του Sport’s Illustrated συνόδευσε και τον γιο της στο φετινό Met Gala τον Μάιο.

Τον ίδιο μήνα ο Maye γύρισε ένα επεισόδιο της γερμανικής έκδοσης του Next Top Model μαζί με την Klum.

Το πάρτι του supermodel πραγματοποιήθηκε στο Sake No Hana στο Moxy Lower East Side και χορηγήθηκε από την Baileys Irish Cream Liqueur.

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk, PAUL FARRELL/JAMES GORDON

Καταιγίδα Μασκ στο Twitter: Ζητά 24ωρη εργασία για να μπούν νέες χρεώσεις, σχεδιάζει απολύσεις για 1 στους 4 εργαζόμενους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: