Διοικητής των μουλάδων του Ιράν απειλεί να απαγάγει τον Νετανιάχου και να τον σύρει “σκλάβο” στο Ιράν

FILE PHOTO: Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου. EPA, YONATAN SINDEL




Ο διοικητής του ιρανικού καθεστώτος των Φρουρών της Επανάστασης στην επαρχία Ισφαχάν δήλωσε ότι το θεοκρατικό καθεστώς  επιδιώκει να απαγάγει τον Μπενιαμίν Νετανιάχου και να τον μεταφέρει στην Ισλαμική Δημοκρατία ως σκλάβο, γράφει η ισραηλινή εφημερίδα Jerusalem Post επικαλούμενη ιρανικό μέσο ενημέρωσης.

Το Bahar News που ελέγχεται από το ιρανικό καθεστώς ανέφερε ότι ο Μοτζτάμπα Φάντα, διοικητής του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) του Ισφαχάν είπε ότι «ο πρώην πρωθυπουργός του Σιωνιστικού καθεστώτος ήλπιζε ότι οι διαδηλώσεις στο Ιράν θα τον οδηγούσαν να ταξιδέψει στην Τεχεράνη [σε μια μετα-διαμαρτυρία, “Ιράν χωρίς μουλάδες”], αλλά Θεού θέλοντος, η Ισλαμική Δημοκρατία θα επικρατήσει [και θα καταπνίξει τις διαδηλώσεις, αναλαμβάνοντας και πάλι τη διοίκηση της χώρας] και θα μεταφέρει δια της βίας αυτόν τον πρωθυπουργό στο Ιράν φορώντας λουρί και κολάρο σκλάβων .”

Ο Φάντα προέτρεψε επίσης στην καταστροφή του εβραϊκού κράτους , αποκαλώντας το «το καθεστώς του Ισραήλ που δολοφονεί παιδιά».

Ο Γερμανο-Ιρανός αντιφρονών Kazem Moussavi είπε στην The Jerusalem Post ότι ο Φάντα επιχειρεί  να δημιουργήσει μια εικόνα υποδούλωσης του πρωθυπουργού.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ επέβαλε κυρώσεις στους Φρουρούς της Επανάστασης ως ξένη τρομοκρατική οργάνωση. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Tasnim, το οποίο συνδέεται με τους Φρουρούς, ανέφερε επίσης το υβρεολόγιο του Φάντα κατά του Νετανιάχου.

Ο Φάντα έκανε τα σχόλιά του σε μια κηδεία στο Ισφαχάν για τους «μάρτυρες» της Ισλαμικής Δημοκρατίας που έχασαν τη ζωή τους καθώς συμμετείχαν στις επιχειρήσεις βίαιης και θανατηφόρας καταστολής των συνεχιζόμενων διαδηλώσεων κατά του ολοκληρωτικού καθεστώτος.

Ο Banafsheh Zand, ένας Ιρανοαμερικανός ειδικός για την Ισλαμική Δημοκρατία, είπε στην Post σχετικά με το σημερινό Χομεϊνιστικό καθεστώς ότι «έχει ένα μοτίβο φυσικών απειλών και απειλών δολοφονίας. εναντίον των παγκόσμιων ηγετών. Με άλλα λόγια, όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει δημόσια την θρασύτατη τρομοκρατία και τη βίαιη μεθοδολογία της Τεχεράνης, καταλήγει να δέχεται αυτόν ακριβώς τον τύπο απειλής από ενάρξεως του Χομεϊνισμού».

«Αν και, τις τελευταίες τέσσερις και πλέον δεκαετίες, οι περισσότεροι παγκόσμιοι ηγέτες και διεθνείς φορείς όπως ο ΟΗΕ έκλεισαν ηθελημένα τα μάτια στην εγκληματικότητα του ισλαμικού καθεστώτος, τώρα γίνεται όλο και πιο αναπόφευκτη», τόνισε/

 Με πληροφορίες από The Jerusalem Post

Κράτος δολοφόνος η Τουρκία: Ανερυθρίαστη ομολογία Ακάρ – Από το 2015 έχουμε «εξουδετερώσει» 36.854 Κούρδους

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: