Μπλέκοντας το ΕΣΠΑ με τις υποκλοπές: Η Θεανώ Φωτίου έφτιαξε πολιτικό τουρλού…

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου μιλάει στη Βουλή ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Στις δηλώσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώς Φωτίου ότι δήθεν “δυσαρεστημένοι επιχειρηματίες που δεν έλαβαν χρήματα 72 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης από την κυβέρνηση αποκαλύπτουν το σκάνδαλο των υποκλοπών¨ απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου.

“Μετά τον κ. Μαντζουράνη, συνεργάτη του κ. Τσίπρα και δικηγόρο του κ. Βαξεβάνη, που παραδέχθηκε την απουσία στοιχείων και τεκμηρίων για τα όσα «αποκαλύπτει» σε δόσεις ο εντολέας του, τη σκυτάλη πήρε άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Η βουλευτής κ. Θεανώ Φωτίου, πριν από λίγο στη Βουλή, αποκάλυψε ότι υπάρχει σχέδιο προσβολής της κυβέρνησης από κέντρα που δεν είναι ευχαριστημένα, επειδή η κυβέρνηση δεν προσάρμοσε στα μέτρα τους το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης, προστατεύοντας το δημόσιο συμφέρον. Υποστήριξε μάλιστα ότι οι «αποκαλύψεις» για τις υποκλοπές είναι κομβικό μέρος του σχεδίου αυτού. Όσο η Δικαιοσύνη προχωράει την έρευνά της και αναπτύσσονται οι θεσμικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την διαλεύκανση της υπόθεσης των κακόβουλων λογισμικών, τόσο η εκστρατεία λάσπης και σπίλωσης που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταρρέει. Ο κ. Τσίπρας και οι συκοφαντικοί του βραχίονες είναι έκθετοι και υπόλογοι”

Τι είπε η Θεανώ Φωτίου

Στο θέμα των παρακολουθήσεων αναφέρθηκε η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου στη Βουλή, ανέφερε ότι ο λόγος που βγαίνει στην επιφάνεια το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι ότι η κυβέρνηση δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών στη κατανομή των 72 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης.

«Όλο το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας πάτε να το διασπαθίσετε σε ημέτερους. Γι’ αυτό το Ταμείο γίνονται όσα παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες με τους επιχειρηματίες οι οποίοι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι ακριβώς από το πώς μοιράσατε το χρήμα και σήμερα αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα ένα παρά ένα στις υποκλοπές. Διότι ακριβώς το θέμα των υποκλοπών συνδέεται με το πού πάνε τα 72 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ; Αυτή είναι όλη η ιστορία των ημερών. Έχετε πείσει κανέναν;».

Τσίπρας: «Ταξική μεροληψία από την κυβέρνηση κατά των εργαζομένων και υπέρ των ισχυρών» [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: