Αυτεπάγγελτη έρευνα ζητεί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για τα βιβλία του “συγγραφέα”, που έσκισε σελίδες από τα βιβλία του

FILE PHOTO: Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Επιστολή προς τον Επίτροπο Διαφάνειας και Επικεφαλής της Αρχής Κατά της Διαφθοράς Χάρη Πογιατζή, απέστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Με την επιστολή ζητεί από την Αρχή να διερευνήσει αυτεπάγγελτα και κατά προτεραιότητα τους ισχυρισμούς κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας που περιλαμβάνονται στα βιβλία του …γνωστού “συγγραφέα”, που έσκισε σελίδες από προηγούμενα βιβλία του.

O “συγγραφέας” ήταν στενός έμμισθος συνεργάτης του κ. Αναστασιάδη από την εποχή που ο τελευταίος ήταν πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ). Αφού τον διόρισε στο Προεδρικό Μέγαρο, στη συνέχεια τον έστειλε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο γραφείο του τότε επιτρόπου, Χρήστου Στυλιανίδη.

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, αμέσως μετά το πέρας των ερευνών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί την Αρχή να δημοσιοποιήσει τα πορίσματα της.

Κύπρος Λευκωσία 

“Εκατοντάδες μετανάστες ημερησίως (στην Κύπρος), αυτό πρέπει να σταματήσει”: Απόλυτος για το μεταναστευτικό ο Αναστασιάδης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: