Βιασμός 12χρονης: Στο μικροσκόπιο των αρχών ο 26χρονος αστυνομικός της ΓΑΔΑ * Σε εξέλιξη οι έρευνες και για άλλους εμπλεκόμενους [video]

Η μητέρα της 12χρονης οη




Συνολικά έξι συλλήψεις και  πέντε προφυλακίσεις έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, με τον Ηλία Μίχο να είναι -όπως όλα τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν- ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις συνεχείς κακοποιήσεις του κοριτσιού ενώ το είχε κακοποιήσει και ο ίδιος σεξουαλικά.

Πλέον στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται και ένας 26χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και ο οποίος εμφανίζεται να είχε συνομιλίες με τη 12χρονη κοπέλα, χωρίς όμως να έχει γνωστοποιηθεί εάν πραγματοποίησε ή όχι ραντεβού μαζί της.

Την ίδια ώρα, ερευνώνται και μηνύματα άνδρα που συστήνεται ως αστυνομικός στον παιδεραστή Ηλία Μίχο. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές αν πρόκειται για τον παραπάνω αστυνομικό ή άλλον.

Παράλληλα, στην φυλακή βρίσκονται ο Ηλίας Μίχος, ο Γιάννης Σοφιανίδης και η μητέρα της 12χρονης ενώ προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο από τους τρεις άνδρες που είχαν συλληφθεί το περασμένο Σαββατοκύριακο με την κατηγορία του βιασμού του ανήλικου κοριτσιού έναντι αμοιβής. Και οι δύο, αρνήθηκαν την τέλεση του κακουργήματος.

Μάλιστα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ο 34χρονος που αποδέχεται ότι συναντήθηκε δύο φορές με το κοριτσάκι, και επέλεξε μια προκλητική υπεράσπιση δηλώνοντας -μέσω της δικηγόρου Παναγιώτας Παντελεάκη- πως «η 12χρονη είναι πολύ ψηλή, εύσωμη και φαίνεται 18-20 ετών».

Από πλευράς του ο 33χρονος φέρεται να αποδέχτηκε τις συναντήσεις με το παιδί, την αμοιβή ύψους 120 ευρώ, αλλά εμμένει ότι δεν υπήρξε «σωματική επαφή»

Ο τρίτος κατηγορούμενος, που είναι 36χρονος διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου της Αθήνας, θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου.




 

Τι λέει ο «Μιχάλης»

Την ίδια ώρα, νέα συνταρακτικά στοιχεία έρχονται διαρκώς στο «φως» σχετικά με την υπόθεση. Οι έρευνες, μεταξύ άλλων, εστιάζουν στον ρόλο του άνδρα με το ψευδώνυμο «Μιχάλης», που εμφανίζεται στις καταθέσεις του παιδιού. Ο ίδιος μίλησε στον Alpha, υποστηρίζοντας πως δεν έχει συναντήσει ποτέ τη 12χρονη.

«Δεν τη συνάντησα ποτέ από κοντά τη 12χρονη. Δεν είχα επικοινωνία ούτε με τον 53χρονο, τον κατηγορούμενο. Ούτε τον ήξερα ούτε είχα κάποια μαζί του. Η μόνη επικοινωνία ήταν μέσα από τα μηνύματα με τη μικρή και μπορεί αυτός να είχε και να χειριζόταν το προφίλ της», λέει.

Δύο ημέρες μετά τη σύλληψη του Ηλία Μίχου, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε μιλήσει ξανά στον Alpha με αλλοιωμένη φωνή λέγοντας τα εξής: «Αυτή η ιστορία δεν είναι τωρινή, εμένα η πρώτη κρούση μού έγινε από ένα site. Μου λέει “θέλεις να βρεθούμε” και είχε μια παιδική φωτογραφία».

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών για να καλυφθούν άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Προσπαθούν να με βρουν από το ψεύτικο προφίλ που είχα κάνει για να παρακολουθώ την κόρη μου. Ούτε εμβάσματα έχω στείλει ούτε λεφτά ούτε γνωστούς. Εγώ είμαι ο «Μιχάλης» που ψάχνουν οι Αρχές και θέλουν να τού ρίξουν όλα αυτά που έχουν γίνει για να καλύψουν άλλα…», λέει.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν θέλει να παρουσιαστεί αυτοβούλως στις Αρχές γιατί φοβάται τον διασυρμό. «Δεν έχω «πάει» ποτέ με ανήλικη ούτε με ενήλικη επί πληρωμή».

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Ερχεται «γαϊδουροκαλόκαιρο», ανεβαίνει η θερμοκρασία: Η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Κυριακή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: