Θα γυρίσει ο Ρονάλντο στα «λιοντάρια» της Λισαβόνας; Ονειρο η επιστροφή του αλλά δεν έχουμε να τον πληρώσουμε, λέει η Σπόρτινγκ

FILE PHOTO: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπράιτον Χόουβ Άλμπιον στο Μάντσεστερ. EPA, Peter Powell




Πιθανό είναι το σενάριο για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο, εάν έρθει η κατάλληλη πρόταση.

Ο CR7 δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να αποχωρήσει αυτόν τον χειμώνα και εάν λάβει μια κατάλληλη προσφορά, ο Ερικ Τεν Χαγκ δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του Πορτογάλου αστέρα.

Πολλά ακούγονται για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Ρονάλντο, όπως η επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο τεχνικός, όμως, των «λιονταριών», Ρούμπεν Αμορίμ, ξεκαθάρισε πως δεν είναι εφικτή μια τέτοια μεταγραφή:

«Είναι όνειρο η επιστροφή του Κριστιάνο, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Η ομάδα δεν είναι σε θέση να πληρώσει τις υψηλές αποδοχές του. Είναι στην κορυφή του κόσμου, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πράγματα, που ξεπερνούν τις οικονομικές δυνατότητες μας», τόνισε σχετικά ο 37χρονος Πορτογάλος τεχνικός.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λισαβόνα, Πορτογαλία

Καταιγίδα γκολ και υπερθέαμα στο Champions League: Παρί – Μακάμπι 7 – 2, Μπενφίκα – Γιούβε 4 -3 [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: