Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για βιασμούς και εκπόρνευση 12χρονης στο Κολωνό: 500 σελίδες η δικογραφία * Πάνω από 100 οι “πρόθυμοι” παιδόφιλοι [videos]

FILE PHOTO: Στον ανακριτή οι συλληφθέντες οι οποίοι κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Με μια δικογραφία άνω των 500 σελίδων σε βάρος τους, οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 11, ενώπιον του ανακριτή ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος συγκατηγορούμενος για την φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Οι δύο κατηγορούμενοι απολογούνται για όσα τους καταλογίζονται,  με τον 53χρονο να καλείται να δώσει εξηγήσεις για βαρύτατες κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος του.

Ο Ηλίας Μίχος φέρεται προσήλθε στον Ανακριτή χωρίς συνήγορο με μία δικογραφία που βρίθει στοιχείων σε βάρος του, μεταξύ των οποίων απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, αλλά και καταθέσεις.

Για την υπεράσπιση του κατηγορούμενου διορίστηκε αυτεπάγγελτα από τον ανακριτή δικηγόρος. Εφόσον αποδεχθεί τον διορισθέντα συνήγορο ο Μίχος, θα πρέπει να δοθεί χρόνος για να ενημερωθεί επί της δικογραφίας ο δικηγόρος.

Ωστόσο, σήμερα, εκπνέει το όριο των πέντε ημερών που μπορεί να κρατείται χωρίς απολογία, οπότε ο Μίχος ή θα συναινέσει για την παράταση της κράτησής του αν ζητήσει προθεσμία ο δικηγόρος ή θα απολογηθεί χωρίς δικηγόρο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας, δρούσε μεθοδικά κυρίως μέσω του διαδικτύου με προφίλ που φαίνονταν να ανήκαν στη 12χρονη, τα οποία στην πραγματικότητα διαχειριζόταν ο ίδιος.

Ενώπιον του ανακριτή θα απολογηθεί σήμερα και ο έτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση του 12χρονου παιδιού, Γιάννης Σοφιανίδης, ο οποίος φέρεται να πλήρωσε τον 53χρονο για να έρθει σε επαφή με το κοριτσάκι.

Χθες Τρίτη (11/10) δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 53χρονου  καθώς επίσης του 42χρονου.

Σε ανάλογη κίνηση θα προχωρούν οι εισαγγελικές αρχές και για τα άλλα πρόσωπα που συμμετείχαν σε νοσηρές πράξεις κατά της 12χρονης. Κάθε φορά που θα ταυτοποιείται κάποιος και προκύπτουν στοιχεία σε βάρος του τότε θα καταργείται το πέπλο της ανωνυμίας και θα δημοσιοποιούνται τα στοιχεία του.

Δικογραφία 500 σελίδων – Πάνω από 100 οι “ενδιαφερόμενοι” παιδόφιλοι

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση 10 ακόμη ατόμων που κακοποίησαν σεξουαλικά το μικρό κορίτσι, καθώς το παιδί ήδη έχει αναγνωρίσει περισσότερα από 10 άτομα ως βιαστές του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η αναγνώριση των βιαστών έγινε από την 12χρονη μέσα από φωτογραφίες ταυτοτήτων γεγονός που δείχνει ότι τα άτομα αυτά δεν ήταν σεσημασμένα για παρόμοιες υποθέσεις. Οι αστυνομικοί έφτασαν στις φωτογραφίες αυτές από την εφαρμογή που είχε φτιάξει ο 53χρονος  κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος προκειμένου να προσελκύει τους «πελάτες».

  • Όπως λένε οι ίδιες πηγές, υπάρχουν άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί και οι περισσότεροι εκ των βιαστών ικανοποιούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους με την 12χρονη για αρκετές φορές

Ενδεικτικό της έκτασης της νοσηρότητας της υπόθεσης το γεγονός ότι για τρεις εβδομάδες οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του Ηλία Μίχου και έχουν 500 σελίδες υλικό απομαγνητοφωνήσεων, το οποίο ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης.

H σύζυγος του Μίχου έδινε 10.000 για να μη μιλήσει κανείς…

Η γιαγιά του 12χρονου κοριτσιού προέβη σε πολύ σοβαρή καταγγελία και για την σύζυγο του κατηγορούμενου Μίχου, καθώς δήλωσε στο MEGA ότι προσφέρθηκε να δώσει 10.000 στη μητέρα του παιδιού για να μην γίνει γνωστή η φρικιαστική υπόθεση με πρωταγωνιστή τον σύζυγό της.

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μην μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει ‘θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα’ », δήλωσε η γιαγιά του κοριτσιού.




 




 




 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/ertnews.gr/MEGA

 

Η ώρα της απολογίας για τον μαστροπό και τον βιαστή της 12χρονης: Πώς ο 53χρονος έκλεινε τα ραντεβού με τους πελάτες [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: