Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο στην Κύπρο: Σε τροχιά σύγκρουσης οι Χριστοδουλίδης, Μαυρογιάννης και Αβέρωφ (video)

FILE PHOTO: Ο προεδρικός υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




Ανεβαίνουν οι τόνοι της πρoεκλογικής εκστρατείας με τους υποψηφίους να τα δίνουν όλα για όλα προκειμένου να πείσουν την κοινωνία για τις προγραμματικές τους θέσεις.

Αιχμές για την αξιοπιστία των ανθυποψηφίων του και των κομμάτων που τους στηρίζουν, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Αβέρωφ Νεοφύτου από το βήμα της συνεστίασης της Επαρχιακής Γραμματείας του κόμματος της Επαρχίας Κερύνειας, όπως ανέφερε το δελτίο ειδήσεων του Omega.

«Ο Μαυρογιάννης γόνος οικογένειας αγωνιστών του 55 μπήκε να ισσοροπήσει και στη βάρκα του ΑΚΕΛ. Και ο άλλος, λέει ότι είναι συναγερμικός αλλά δεν έχει πρόβλημα να συνεργάζεται με αυτούς που μας ύβριζαν, μας προπηλάκιζαν, όχι μόνο τα τελευταία 10 χρόνια αλλά από την ίδρυση του ΔΗΣΥ», ανέφερε ο yποψήφιος toy DHSY για την προεδρία της Δημοκρατίας.

O Αβέρωφ Νεοφύτου., παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες και κάθε συναγερμική οικογένεια ξεχωριστά να αναλογιστεί ποιον εμπιστεύεται το μέλλoν της πατρίδας.

Η προσπάθεια του κ. Νεοφύτου, για να καλύψει το χαμένο  έδαφος είναι αγωνιώδης, καθώς ακολουθεί στις δημοσκοπήσεις τον Νικο Χριτοδουλίδη και προηγείται του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε τις 14 προτάσεις του για την οικονομία που έχουν ως στόχο την αντιμετώπιση της ακρίβειας και τη δημιουργία μιας ανθεκτικής οικονομίας.

«Σε συνεργασία με όλους τους φορείς, στοχεύουμε στην αντιμετώπιση των υφιστάμενων και επερχόμενων προκλήσεων με την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων έτσι ώστε να πετύχουμε την ισχυροποίηση της οικονομίας μας, να γίνει πιο βιώσιμη και καινοτόμα, και, ταυτόχρονα, πιο ανταγωνιστική», είπε ο ανεξάρτητος υποψήφιος

Ταυτόχρονα δεν έκρυψε πως στο πρόγραμμα διακυβέρνησής του περιλαμβάνται και μία σειρά μεταρρυθμίσεων, πολλές από τις οποίες υλοποιούνται μέσα από το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της παρούσας Κυβέρνησης.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Το όραμά του για την Κύπρο του αύριο ανέλυσε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποήσε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία ελευθερίας. Ενώπιον πλήθους υποστηρικτών του, έστειλε το μήνυμα για αλλαγή αφήνoντας με τη σειρά του ξεκάθαρα υπονούμενα για τους δύο βασικούς του αντιπάλους.

«Είναι πολλά τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν τα τελευταία δέκα χρόνια. Είναι και λυπούμαι που το λέω, εμπαιγμός της κυπριακής κοινωνίας, να εμφανίζονται σήμερα οι κύριοι Νεοφύτου και Χριστοδουλίδης ως να θέλουν να λύσουν αυτά τα προβλήματα. Είναι μέρος του προβλήματος», ανέφερε ο κ. Μαυρογιάννης.

Για μια Βιώσιμη Καινοτόμο Οικονομία: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε τις προτάσεις του στον κυπριακό λαό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: