Σαν Φρανσίσκο: Βίαιη επίθεση δέχθηκε μέσα στο σπίτι του ο σύζυγος της Νάνσι Πελόζι, Πολ

Nancy Pelosi and her husband Paul Pelosi during a private audience in Vatican City, 09 October 2021. EPA, VATICAN MEDIA




Ο Πολ Πελόζι, ο σύζυγος της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, δέχτηκε «βίαιη επίθεση» όταν ένας άνδρας διέρρηξε το σπίτι του ζεύγους στην Καλιφόρνια, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

«Ο δράστης τέθηκε υπό κράτηση και το κίνητρο της επίθεσης ερευνάται» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της Πελόζι.

Η Πολ Πελόζι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου λαμβάνει «άριστη ιατρική φροντίδα» και αναμένεται ότι θα αναρρώσει πλήρως. Η πρόεδρος της Βουλής δεν βρισκόταν στο Σαν Φρανσίσκο όταν συνέβη το περιστατικό.

Ο Πολ Πελόζι, 82 ετών, καταδικάστηκε τον Μάιο σε φυλάκιση 5 ημερών επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Είναι ιδιοκτήτης εταιρείας διαχείρισης ακινήτων που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο και του ανήκει επίσης μια εταιρεία χρηματοδότησης επιχειρηματικού κινδύνου.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν τηλεφώνησε αργότερα στην Νάνσι Πελόζι προς συμπαράσταση.

«Ο πρόεδρος προσεύχεται για τον Πολ Πελόζι και όλη την οικογένεια της προέδρου Πελόζι. Σήμερα το πρωί τηλεφώνησε στην πρόεδρο Πελόζι για να της εκφράσει την υποστήριξή του έπειτα από αυτή τη φρικτή επίθεση. Είναι πολύ χαρούμενος που αναμένεται ότι (ο Πολ Πελόζι) θα αναρρώσει πλήρως» ανέφερε η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Mε πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν χαρακτηρίζει πολύ επικίνδυνη την κουβέντα του Πούτιν για τη χρήση πυρηνικών όπλων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: