Σάλος από καταγγελίες για φίλια επιχείρηση διαδικτυακής εξόντωσης του Μπαπέ: Διαψεύδει η Παρί

File Photo: Paris Saint Germain’s Kylian Mbappe celebrates EPA, YOAN VALAT




Σάλο έχει προκαλέσei στη Γαλλία ο ισχυρισμός δημοσιευμάτων ότι οι επιθέσεις που δέχεται ο Κιλιάν Μπαμπέ από διάφορους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςείναι ενορχηστρωμένες από την ίδια του την ομάδα, την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ολα φαίνεται να ξεκίνησαν την άνοιξη του 2019, όταν ο Μπαπέ άφησε να εννοηθεί για πρώτη φορά ότι δεν του είναι αδύνατο να σκεφτεί «μια ζωή εκτός PSG».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο παίκτης δέχτηκε επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από λογαριασμούς που προφανώς υποστηρίζουν τον γαλλικό σύλλογο.

Την Τετάρτη, ο γαλλικός ειδησεογραφικός οργανισμός Mediapart ανέφερε ότι η PSG είχε προσλάβει ένα εξωτερικό πρακτορείο με σκοπό να δημιουργήσει έναν στρατό ψεύτικων λογαριασμών στο Twitter, που ΄θα χρησιμοποιούνται για να υποκινούν εκστρατείες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά των ΜΜΕ και προσωπικοτήτων του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένου του νεαρού αστέρα επιθετικού της.



«Οι οπαδοί της Παρί σε αγαπούν πολύ, το ξέρεις αυτό. Πήρες το μήνυμά σου απόψε» έγραψε ένας λογαριασμός ονόματι Paname Squad, ο οποίος αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Λίγους μήνες πριν, ο Γάλλος διεθνής είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης στη γαλλική τηλεοπτική εκπομπή Telefoot. «Τώρα, δούλεψε σιωπηλά και να είσαι διακριτικός. Δεν χρειάζονται πάρα πολλές δηλώσεις. Χρειαζόμαστε μια απάντηση στο γήπεδο», έγραψε ξανά στο Twitter ο λογαριασμός Paname.

Η PSG δηλώνει ότι «ο σύλλογος δεν έχει συνάψει ποτέ συμβόλαιο με πρακτορείο για να βλάψει άτομα ή ιδρύματα».

«Πιστεύετε πραγματικά ότι προσλαμβάνουμε ανθρώπους για να τρολάρουν τους δικούς μας παίκτες; Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον σύλλογο», ήταν η απάντησή της.

«Τον τελευταίο χρόνο ανανεώσαμε το συμβόλαιο  του Μπαπέ με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον παγκόσμιο αθλητισμό και με τη συμμετοχή του προέδρου Μακρόν, και νομίζετε ότι την ίδια στιγμή τον τρολάραμε;»

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αναφέρθηκε ευρέως ότι ο Μπαπέ έχει αλλάξει γνώμη σχετικά με τη δέσμευσή του στην PSG, η οποία τον είδε να υπογράφει νέο συμβόλαιο το καλοκαίρι, όταν πολλοί περίμεναν μια μεταγραφή στη Ρεάλ, και σκέφεται ξανά τη μετακόμισή του στη Μαδρίτη.

Με πληροφορίες από Eurosport

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: