Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αγνόησε τις …”σκιές” του Αβέρωφ: Αρνήθηκε να απαντήσει για τα παράπονα του προέδρου του ΔΗΣΥ

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στην Πάφο. Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO




Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας επέλεξε να μην τοποθετηθεί αναφορικά με τα περί «σκιών» που του απέδωσε ο προεδρικός υποψήφιος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου σε ότι αφορά την υποστήριξή της υποψηφιότητας του από τον κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στα εγκαίνια του παρακαμπτήριου δρόμου της Γεροσκήπου, δήλωσε ότι σήμερα είναι μέρα γιορτής και εγκαινίων για την Πάφο, και δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε πολιτική ή προεκλογική δήλωση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πει το παραμικρό σήμερα για τις εκλογές και τις τοποθετήσεις των υποψηφίων, επισημαίνοντας ότι ο σκοπός της επίσκεψης του στην Πάφο αφορά το κυβερνητικό έργο και τα οφέλη που καταγράφονται στην πόλη από την αγαστή συνεργασία κράτους και τοπικών αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο debate του καναλιού Sigma είπε ότι δημιουργήθηκαν σκιές και αυτές δεν δημιουργήθηκαν από οποιαδήποτε συζήτηση αλλά δημιουργήθηκαν από δημόσιες δηλώσεις.

Πρόσθεσε ότι αυτός που έχει την ευθύνη να τις ξεκαθαρίσει δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο.

Νέα παράνομη σύλληψη Ελληνοκύπριου από τις κατοχικές αρχές: Ψευδοαστυνομικοί τον συνέλαβαν για μεταφορά… χαλουμιού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: