Ο Νίκος Χριστοδουλίδης περιοδεύει στην Επαρχία Λεμεσού: Συζητήσεις για την οικονομία της υπαίθρου, αλλά και το Κυπριακό

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε περιοδεία στην Επαρχία Λεμεσού. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




Με επίσκεψη στα χωριά Πραστειό-Αυδήμου, Σωτήρα, Πάνω Κυβίδες και Όμοδος συνεχίστηκε η δεύτερη μέρα της περιοδείας «Δύναμη σε Κίνηση» του Ανεξάρτητου Υποψήφιου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης αντάλλαξε απόψεις και άκουσε τα προβλήματα, τις ανησυχίες και τις εισηγήσεις των κατοίκων των κοινοτήτων της Λεμεσού, σχετικά με την απασχόληση, το κόστος ζωής και την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε τις προτάσεις του για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας στην ύπαιθρο, για την προώθηση και την αναβάθμιση της τεχνικής εκπαίδευσης, καθώς και για την αντιμετώπιση διαχρονικών προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους των κοινοτήτων σε σχέση με την παροχή πολεοδομικών αδειών και την δημιουργία αγροτικών δρόμων.

Στο πλαίσιο των συζητήσεων με τους κατοίκους της περιοχής, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέπτυξε τις θέσεις του και απάντησε σε ερωτήσεις για διάφορα ζητήματα, για την οικονομία και για το εθνικό μας θέμα.

Η περιοδεία «Δύναμη σε Κίνηση» συνεχίστηκε το απόγευμα με επίσκεψη στις κοινότητες Φοινί, Πάνω Πλάτρες και Τριμίκλινη.

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, ο κ. Χριστοδουλίδης συνοδευόμενος από δεκάδες εθελοντές θα επισκεφθεί τον Αγρό και την Παλώδια όπου θα ολοκληρωθεί η περιοδεία.

Από τις κοινότητες Κολόσσι, Επισκοπή και Πισσούρι ξεκίνησε το Σάββατο την περιοδεία του με λεωφορείο στην επαρχία Λεμεσού την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στην κοινωνία για να παρουσιάσει στους πολίτες τις προγραμματικές του θέσεις.

Τον Νίκο Χριστοδουλίδη υποδέχθηκαν θερμά και μαζικά κάτοικοι των κοινοτήτων, Προέδροι και μέλη κοινοτικών συμβουλίων, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να παρουσιάσει τις προτάσεις του, αλλά και να ακούσει τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή.

Μαζί με τους πολίτες συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, όπως η ακρίβεια, το κόστος του ηλεκτρισμού, το μεταναστευτικό, οι χαμηλές συντάξεις και τα προβλήματα της νεολαίας.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέπτυξε μεταξύ άλλων μερικές από τις προτάσεις του που αφορούν την αντιμετώπιση της ακρίβειας μέσα από στοχευμένα μέτρα στήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και με την επιτάχυνση της πράσινης μετάβασης.

Επίσης, την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος με την ενίσχυση των αρμόδιων υπηρεσιών για την ταχύτερη ολοκλήρωση της επεξεργασίας των αιτήσεων ασύλου με την δημιουργία Υφυπουργείου Μετανάστευσης, την ενίσχυση των χαμηλών συντάξεων ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αξιοπρεπούς διαβίωσης των ηλικιωμένων και την δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για τους νέους.

Η περιοδεία υπό τον τίτλο «Δύναμη σε Κίνηση» συνεχίστηκε το Σάββατο με επίσκεψη στις κοινότητες Πραστειό Αυδήμου, Σωτήρα, Πάνω Κυβίδες, Όμοδος, Φοινί, Πάνω Πλάτρες και Τριμίκλινη.

Μαρτυρία για την Κύπρο-Ιφιγένεια: Βρετανικά τανκς μπορούσαν να σώσουν την Αμμόχωστο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: