Ο Αβέρωφ άφησε υπονοούμενα ότι τον υποσκάπτει ο κ. Νίκος Αναστασιάδης: Ζήτησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ο Πρόεδρος (video)

O πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την προεδρία, Αβέρωφ Νεοφύτου, στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Χωρίς Περιστροφές». με τον Γιάννη Καρεκλά. Φωτογραφία via Sigma TV




Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) και υποψήφιος για την προεδρία, Αβέρωφ Νεοφύτου, κλήθηκε να απαντήσει  στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Χωρίς Περιστροφές»., σε μία ερώτηση του …ενός εκατομμυρίου!

Η ερώτηση ήταν εάν νιώθει πως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, υποσκάπτει την υποψηφιότητά του, με αφορμή και τη δήλωσή του ότι Πρόεδρος θα είναι ένας εκ των συνεργατών του.

Απαντώντας, ο κ. Νεοφύτου ανέφερε πως δημιουργήθηκαν σκιές και δεν δημιουργήθηκαν από οποιαδήποτε συζήτηση σε μια κλειστή συνεδρία, αλλά από δημόσιες δηλώσεις.

Αυτός που έχει την ευθύνη να τις ξεκαθαρίσει δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο, πρόσθεσε, σημειώνοντας πως ενώπιον αυτής της κατάστασης, έχει την ιστορική ευθύνη για την υστεροφημία του, τον τόπο και την παράταξη.

Κανείς, τόνισε, δεν θα ήταν εδώ που είναι χωρίς τον ΔΗΣΥ.

«Για μένα δεν μπορεί να συνεχίζει ένας να είναι συνεργάτης μου όταν είναι υποψήφιος ενός ενδιάμεσου χώρου που από το 1976 προσπαθεί να αλώσει τον ΔΗΣΥ», είπε, σημειώνοντας πως δεν είναι τον ίδιο που έβριζαν ως τον Πρόεδρο με την πιο διεφθαρμένη Κυβέρνηση.

Σε παρατήρηση του δημοσιογράφου, Γιάννη Καρεκλά ότι διακρίνει πικρία, ο κ. Νεοφύτου απάντησε πως είναι άνθρωπος που δεν δείχνει συναισθήματα, αλλά άνθρωπος που καταγράφει γεγονότα.

«Καμία πικρία», κατέληξε.

Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δέχθηκε τον Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες: Βασικό θέμα συζήτησης το Κυπριακό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: