Γιγάντιος πύθωνας κατάπιε ζωντανή 54χρονη: Τρόμος σε χωριό της Ινδονησίας για φίδια μήκους 9 μέτρων [σκληρό video]

Η στιγμή που οι ντόπιοι ανακαλύπτουν τον πύθωνα. Photo screenshot via video Dailymail




Σοκ στην Ινδονησία με 54χρονη την οποία κατάπιε ζωντανή τεράστιος πύθωνας μήκους 7,5 μέτρων, όταν αυτή μπήκε στη ζούγκλα κοντά στο χωριό της για να μαζέψει καουτσούκ.

Η 54χρονη Jahrah εξαφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής σε πυκνό δάσος κοντά στο σπίτι της οικογένειάς της στην επαρχία Τζάμπι, στο δυτικό νησί της Σουμάτρα.

Οι ντόπιοι έστειλαν ομάδες αναζήτησης και δύο μέρες αργότερα βρήκαν ένα τεράστιο φίδι σε ένα ξέφωτο του δάσους με πρησμένο στομάχι και όταν το άνοιξαν βρήκαν μέσα το σώμα της άτυχης γυναίκας.

Ο Anto, ο επικεφαλής του χωριού της Jarah που -όπως πολλοί Ινδονήσιοι- χρησιμοποιεί μόνο ένα όνομα, είπε ότι ο πύθωνας πιθανότατα τη σκότωσε χρησιμοποιώντας το σώμα του για να την πνίξει.

Η 54χρονη πέθανε με φρικτό τρόπο και μετά από μια επώδυνη διαδικασία που μπορεί να χρειάστηκε και δύο ώρες για να ολοκληρωθεί, πρόσθεσε ο Anto.

Το φίδι πιθανότατα θα είχε τυλιχθεί γύρω της χρησιμοποιώντας το ισχυρό του σώμα και θα την έσφιγγε αργά μέχρι που εκείνη να μην μπορούσε να αναπνεύσει.

Κατόπιν ο πύθωνας θα είχε εξαρθρώσει το σαγόνι του και θα την είχε καταπιεί ολόκληρη.

Η πλήρης πέψη ενός γεύματος αυτού του μεγέθους μπορεί να χρειάστηκε εβδομάδες για το φίδι και το σώμα της Jarah φάνηκε σε μεγάλο βαθμό άθικτο – συμπεριλαμβανομένων των ρούχων της – μετά το άνοιγμα του φιδιού.

«Οι κάτοικοι σκότωσαν το φίδι και έκοψαν το στομάχι του. Όλοι έμειναν έκπληκτοι. Αποδείχθηκε ότι η γυναίκα που ψάχναμε ήταν στο στομάχι του φιδιού », είπε ο Anto.

Η κατάσταση είναι τεταμένη με τους ντόπιους να φοβούνται ότι περισσότερα γιγάντια φίδια – συμπεριλαμβανομένου ενός μήκους 9 μέτρων – εξακολουθούν να κρύβονται κοντά στο χωριό.

«Οι χωρικοί ανησυχούν τώρα ότι μεγαλύτερα φίδια εξακολουθούν να υπάρχουν στο δάσος. Η παρουσία αυτού του γιγαντιαίου φιδιού έχει καταπιεί επίσης δύο κατοίκους κατσίκες ».

Η Ινδονησία έχει μεγάλο πληθυσμό γιγάντιων δικτυωτών πυθώνων, όπως αυτός που έφαγε την Jahrah. Ζουν σε απομακρυσμένα δάση και συνήθως τρέφονται με άγρια μικρά ​​ζώα.

Πηγή: dailymail.co.uk

Οι γάτες αντιλαμβάνονται εάν το αφεντικό τους απευθύνεται σε εκείνες ή σε κάποιον άλλον, υποστηρίζει γαλλική μελέτη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: