Δυσωδία: Και αστυνομικός της ΓΑΔΑ συνομιλούσε με την 12χρονη *Προφυλακιστέοι άλλοι δύο από τους κατηγορούμενους [video]

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του OPEN




Σε πειθαρχικό έλεγχο τίθεται άμεσα ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, με εντολή του υπ. Προιστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκου.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο αστυνομικός φαίνεται να είχε εκτεταμένες συνομιλίες με τη 12χρονη και να είχαν ανταλλάξει μηνύματα, αλλά δεν είχε συναντηθεί μαζί της, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ.

Αναμένεται να διευκρινιστεί εάν θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, δηλαδή αν ο -νεαρός κατά τις ίδιες πληροφορίες- αστυνομικός θα συμπεριληφθεί στις σελίδες του υπόλοιπου κατηγορητηρίου.




Στο μεταξύ, στη φυλακή οδηγήθηκαν οι δύο από τους κατηγορούμενους για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά από τις απολογίες τους. Ο τρίτος, ο υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά», λόγω διαφωνίας ανακρίτριας και εισαγγελέα, θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι την τελική απόφαση από Δικαστικό Συμβούλιο.

«Έκλεισα τρία ραντεβού με την κοπέλα. Συναντήθηκα δύο φορές μαζί της, αλλά δεν προχώρησα σε σεξουαλική επαφή. Τη μία φορά της έδωσα 50 ευρώ και τη δεύτερη 70 ευρώ. Την πέρασα για 17χρονη» λέει στην κατάθεσή του ο 33χρονος, εκ των συλληφθέντων.

«Δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, οι κατηγορίες του είναι μόλις τρεις σελίδες γενικές και αόριστες σε ένα σώμα δικογραφίας 2000 σελίδων» δηλώνει πάντως ο δικηγόρος του, Ιωάννης Μπαρκαγιάννης.

«Συναντήθηκα δύο φορές με την κοπέλα. Δεν ήρθα σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Είναι ψηλό και εύσωμο κορίτσι και την πέρασα για 18 με 20 ετών» λέει από την πλευρά του ο 34χρονος και δεύτερος προφυλακιστέος.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ο Ενές Καντέρ επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και ήταν ξεκάθαρος: Ο Ερντογάν μισεί τους Ελληνες και θέλει πόλεμο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: