Χάσαμε τη Μις Μαρπλ της Αγκάθα Κρίστι: Mας αποχαιρέτησε η πλουσιότερη ηθοποιός στην τηλεόραση Άντζελα Λάνσμπερι (videos)

Η Βρετανοαμερικανίδα ηθοποιός Άντζελα Λάνσμπερι ποζάρει για φωτογραφίες αφού έγινε Dame Commander από τη Βασίλισσα Ελισάβετ II σε μια τελετή Investiture στο Windsor Castle, Berkshire, Βρετανία, 15 Απριλίου 2014. EPA/STEVE PARSONS / PA WIRE UK AND IRELAND OUT EDITORIAL USE ONLY




Η εικόνα που όλοι θα διατηρήσουν για την Άντζελα Λάνσμπερι είναι μια γλυκιά και κομψή μικρή, ευγενική και εξαιρετικά έξυπνη, με καθαρά, γαλάζια μάτια και μια φωνή που φουσκώνει σαν ρυάκι από αφρώδες νερό.

Ξέρω ότι θα λατρέψω την ερμηνεία της ως τραγουδίστρια τσαγιέρα στο Η ωραία και το Τέρας,  επειδή οι συντελεστές της Disney έκαναν εξαιρετική δουλειά στην αποτύπωση όλων αυτών των ιδιοτήτων.

Ήταν μια υγιεινή εικόνα που ενθάρρυνε η ίδια η Άντζελα, λέγοντας: «Προσπαθώ να είμαι οργανωμένη. Φτιάχνω λίστες. Μισώ τα πράγματα να είναι εκτός σειράς ».

Όπως στη ζωή, έτσι και στο θάνατο.

Η ηθοποιός – η οποία ήταν κάποια στιγμή από τις πλουσιότερες γυναίκες στην ιστορία της τηλεόρασης χάρη στον ρόλο της ως ερασιτέχνης Jessica Fletcher στα 264 επεισόδια του Murder, She Write – πέθανε ειρηνικά στον ύπνο της χθες στο σπίτι της στο Λος Άντζελες σε μεγάλη ηλικία 96 ετών. .

Η Τζέσικα Φλέτσερ ήταν ουσιαστικά η Μις Μαρπλ της Αμερικής, μια κυρία με τα στραβά μάτια κάποιας ηλικίας που ζούσε μόνη στο Cabot Cove, που είναι μια εκδοχή της St Mary Mead. Όπως και με την Άγκάθα Κρίστι , της οποίας ο κόσμος ενσαρκώνει μια διαχρονική χαμένη αγγλικότητα, το Murder, She Wrote, μετέφερε, όπως είπε η ΄Αντζελα  «αμερικανικές αξίες της καρδιάς» και το κοινό το λάτρεψε, 28 εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε εβδομάδα από το 1984 έως το 1996.

Πάντα επαναλαμβάνεται, παντού στον κόσμο.

Ήταν ένα δύσκολο γύρισμα, με 14ωρες μέρες για 12 ολόκληρα χρόνια. Η αμοιβή της Άντζελα αυξήθηκε από 40.000 $ ανά επεισόδιο σε 200.000 $, οπότε θα γινόταν η εκτελεστική παραγωγός και θα διαπραγματευόταν κάθε είδους προσοδοφόρες παραχωρήσεις από τη Universal και το CBS.

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk
Ελλάδα Αθήνα 

 

Οι διακοπές συνεχίζονται για ευρωπαίους συνταξιούχους και digital nomads: Αφιέρωμα του Guardian στον ελληνικό τουρισμό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: