Αγωνία για πέντε τραυματίες στην ΑΕΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, στο γήπεδο “Γ. Καμάρας” στη Ριζούπολη, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 . AΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το πρώτο σπουδαίο ματς της «OPAP Arena» και το θερμόμετρο της αγωνίας ανεβαίνει στα ύψη σχετικά με τις επιλογές που θα έχει στα χέρια του ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είδε και σήμερα πέντε σημαντικά «γρανάζια της μηχανής» του να γυμνάζονται ατομικά και περιμένει με ανυπομονησία τις δύο επόμενες προπονήσεις (Πέμπτη και Παρασκευή), μήπως και αυξηθούν οι εναλλακτικές του, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 30/10, 19:30).

Ειδικά στο αριστερό άκρο της άμυνας, η απουσία των Μοχαμαντί και Χατζισαφί δημιουργεί έντονο «πονοκέφαλο», καθώς η λύση ανάγκης με τον Σιντιμπέ δεν είναι η ενδεδειγμένη εναντίον ενός τόσο δυνατού αντιπάλου. Οι Τσoύμπερ συμπληρώνει 20 ημέρες απουσίας από τις προπονήσεις, ο Φαν Βέερτ πάνω από ένα μήνα, ενώ ο Άμραμπατ υπέστη θλάση την περασμένη εβδομάδα, άρα δεν προλαβαίνει το ντέρμπι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Η Μπαρτσελόνα παίζει με Ίντερ για την πρόκριση στο Champions League: Οι ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: