Θλίψη στην Κύπρο για το χαμό του μικρού Λάμπρου: Bίντεο από τις τελευταίες στιγμές του

Στιγμιότυπο από το βίντεο που ανέβασε η οικογένεια του μικρού ήρωα Λάμπρου μία ημέρα πριν από το θάνατό του. Photo screenshot via Facebook Christina Pelekanou




Θλίψη και συγκίνηση σκόρπισε σε όλη την Κύπρο η είδηση του θανάτου του 11χρονου μικρού ήρωα Λάμπρου Καλλένου , με γνωστούς και φίλους να εκφράζουν τον συγκλονισμό και τη στεναχώριά τους για τον χαμό του.

Η οικογένειά του δημοσίευσε σήμερα στα μέσα κιονωνικής δικτύωσης βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο μικρός, μια μέρα πριν φύγει για τα ουράνια. Στο βίντεο ο μικρός Λάμπρος φαίνεται να κάνει κούνια,, ευδιάθετος και χαμογελαστός.

«Αγέρωχος και νικητής της ζωής όπως πάντα. Ακόμη και την τελευταία στιγμή, έφυγε με το αγγελικό χαμόγελο του στα χείλη. Ένα φως που σκέπαζε και θα σκεπάζει όλους μας», αναφέρει στο μήνυμά της η οικογένεια του μικρού Λάμπρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάμπρος είχε διαγνωστεί με μία σπάνια ασθένεια, με την ονομασία Kaposi Lymphangiomatosis και νοσηλεύτηκε στο Ισραήλ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από τα πρώτα στάδια της ζωής του, ο Λάμπρος έδωσε σκληρές μάχες για να ζήσει, αποδεικνύοντας ότι ήταν ένας μεγάλος μαχητής.

ΠΗΓΗ: philenews.com

“Καλό ταξίδι Λάμπρο, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελο σου”: Ο Χριστοδουλίδης αποχαιρετά τον μικρό ήρωα…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: