Στου κουφού την πόρτα: Νέες λεκτικές ακροβασίες Ερντογάν, λίγα λεπτά μετά την καθαρή θέση Μητσοτάκη

Ο ισλαμιστής πρόεδρος Ερντογαν Φωτογραφία Τουρκική Προεδρία




Νέα φληναφήματα από τον ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας, λίγο μόλις λεπτά μετά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό Συμβούλιο.

Ο πρόεδρος Ερντογάν σήμερα (Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου) στην  διάρκεια της συνάντησής του με τους προέδρους επαρχιών της χώρας, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος ahaber.com.tr 

Μιλώντας για την επίθεση στη Μερσίνα, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε, “Οι τρομοκράτες πήραν αμέσως την απάντηση που τους άξιζε. Όποιον από αυτούς τους τρομοκράτες και αν ακολουθήσετε, θα οδηγήσει στα τμήματα που είτε το HDP είτε το CHP προστατεύουν ως δημοσιογράφους και πολιτικούς. είπε.

Προειδοποιώντας την Ελλάδα είπε «συνέλθετε». «Οι υποστηρίξεις από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη δεν θα σας σώσουν, θα κάνετε μόνο πατινάζ».

Ακολουθούν τα κυριότερα σημεία της δήλωσης του Προέδρου Ερντογάν (μετάφραση Google)

ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Μετά από αυτή τη λαμπρή νίκη που μετέτρεψε τη Μεσόγειο σε τουρκική λίμνη, η Μεσόγειος μετατράπηκε σε θάλασσα ειρήνης. Με την παρακμή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η Μεσόγειος ήταν επίσης σκηνή αναταραχής, συγκρούσεων και ιμπεριαλιστικής κατοχής.

Λυπούμαστε βαθιά για το γεγονός ότι η Μεσόγειος σήμερα συνδέεται με την ένταση και τους θανάτους μεταναστών. Χιλιάδες καταπιεσμένα παιδιά και γυναίκες που εγκατέλειψαν τη Συρία άφησαν την τελευταία τους πνοή στα μανιασμένα νερά της Μεσογείου.

Οι δυτικές χώρες προτίμησαν να παίξουν τις τρεις μαϊμούδες (εννοεί δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω) μπροστά στις τραγωδίες. Οι πόρτες που ήταν κλειστές για τους πρόσφυγες άνοιξαν διάπλατα στους τρομοκράτες του PKK και του FETOist.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι δολοφόνοι που έχυσαν το αίμα των πολιτών μας, ειδικά το στρατόπεδο στην Ελλάδα, προστατεύονται. Μπορεί να περιπλανηθεί ελεύθερα. Καθώς οι φωλιές του τρόμου στη Συρία και το Βόρειο Ιράκ καταστρέφονται, τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης δημιούργησαν νέους καταυλισμούς για τον εαυτό τους. Όσοι μας μιλάνε για το νόμο της γειτονιάς να μην τους κλείνουν τα μάτια.

Χθες το βράδυ στη Μερσίνα, απατεώνες του PKK σκότωσαν 1 αστυνομικό μας και τραυμάτισαν άλλον έναν. Οι τρομοκράτες πήραν αμέσως αυτό που τους άξιζε. Αν τους ακολουθήσεις, είτε θα πάνε στο HDP, είτε σε ομάδες που το CHP θεωρεί δημοσιογράφους, είτε σε δυτικές χώρες. Υπάρχουν ίχνη αίματος που χύνονται σε κάθε τρομοκρατική επίθεση.

Το ίδιο ισχύει και για τη δύση. Το φίδι τσιμπάει το απλωμένο χέρι. Ο τόπος των τρομοκρατών είναι τα δικαστήρια και οι φυλακές. Αναμένουμε από όλες τις χώρες, ξεκινώντας από τους γείτονές μας, να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα χωρίς καμία διάκριση. Θέλουμε ειρήνη και ηρεμία σε όλες μας τις καρδιές. Θέλουμε σταθερότητα και ασφάλεια στην περιοχή μας.

ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Δίνοντας έμφαση στη διπλωματία, ενισχύουμε την αμυντική μας βιομηχανία ακολουθώντας τα βήματα του Barbaros Hayrettin Pasha. Η χώρα μας είναι αυτή τη στιγμή μια από τις 10 χώρες στον κόσμο που σχεδιάζει και ναυπηγεί πολεμικά πλοία. Μπορούμε να κατασκευάσουμε μόνοι μας τα εθνικά μας πολεμικά πλοία.

Πρόσφατα, συνεχίζεται η κατασκευή του πολυδύναμου αμφίβιου επιθετικού μας πλοίου Anadolu. Με την είσοδο του Ανατόλια σε λειτουργία, η χώρα μας θα ανέβει σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα στον τομέα αυτό.

Προσπαθούμε να είμαστε αντάξιοι των προγόνων μας, ενώ κάποιος μετατρέπει την ημέρα της απελευθέρωσης της Σμύρνης από τους Έλληνες σε ημέρα προσβολής προς τους Οθωμανούς. Ενώ κάποιος επιδιώκει εχθρότητα προς τον σουλτάνο Abdulhamid, εμείς δείχνουμε σεβασμό στους προγόνους μας. Ενώ κάποιοι μιμούνται τη Δύση και βρίζουν τους προγόνους τους, εμείς προστατεύουμε όλες τις αξίες μας.

ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ

Γνωρίζουμε καλά τις προθέσεις εκείνων που προκάλεσαν την Ελλάδα και μας την έβαλαν. Δεν θα συμβιβάσουμε την άμυνα της χώρας μας και δεν θα αφήσουμε τον χρόνο, την ενέργεια και τα σενάρια απόσπασης της προσοχής μας να παρεμποδίσουν. Από τη μια δεν θα παρεκκλίνουμε από τους στόχους μας δηλώνοντας τα όρια στους απίστους.

Τα όπλα που συσσωρεύτηκαν στη Δυτική Θράκη και στα νησιά δεν σημαίνουν τίποτα για εμάς. Οι δυνάμεις και οι δυνατότητές μας είναι πολύ πέρα ​​από αυτό. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτό σημαίνει κρυφή κατοχή. Έλα στον εαυτό σου. Πιστεύετε ότι η υποστήριξη από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη θα σας σώσει, μπορείτε μόνο να κάνετε skate, δεν θα σας σώσει.

Με πληροορίες από ahaber.com.tr 

Βομβιστική επίθεση από γυναίκες καμικάζι σε αστυνομικό τμήμα στην Τουρκία: Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: