O Πούτιν κάνει πλύση εγκεφάλου σε παιδιά και τα πόδια του “χορεύουν” ανεξέλεγκτα: Φουντώνουν ξανά οι φήμες για την υγεία του [videos]

Ο Πούτιν απευθύνεται σε αριστουχους μαθητές σε σχολείου του Καλίνινγκραντ. EPA, GAVRIIL GRIGOROV / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT




Xρόνια κυκλοφορούν φήμες για την κατάσταση της υγείας του Βλαντιμίρ Πούτιν – φήμες που φούντωσαν από τότε που έκανε το απονενοημένο … να εισβάλει στην Ουκρανία πιστεύοντας πως θα πρόκειται για έναν ολιγοήμερο περίπατο.

Οι φήμες για την υγεία του Ρώσου απολυταρχικού ηγέτη είναι αδύνατο να επιβεβαιωθούν αν και πολλοί ειδικοί και ακόμη και πρώην μέλη του κύκλου του έχουν κάνει λόγο κατά καιρούς για νευρολογικά προβλήματα, για αρχικά στάδια Πάρκινσον, ακόμη και για καρκίνο.

Αυτό που σίγουρα επιβεβαιώνεται είναι πως η απομόνωση της διετίας του κορωναϊού έστειλε σε άλλα… επίπεδα τις εμμονές και τις φοβίες του Πουτιν.

Θυμίζουμε τα τεράστια τραπέζια αποστασιοποίησης στα οποία δέχθηκε τόσο τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν όσο και τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς.

Ολα αυτά προ εισβολής. Μετά την εισβολή τα τεράστια τραπέζια συνεχίστηκαν, αλλά και οι εμφανίσεις του Πούτιν με κάποια κινητικά [ή υπερκινητικά] προβλήματα: Με χέρια να τρέμουν, με “ανήσυχα πόδια”, με σταθερή στήριξή του στην πολυθρόνα που κάθεται ή στο τραπέζι που βρίσκεται μπροστά του.

Και χθες, κατά την συνάντηση του Πούτιν με αριστούχους μαθητές στο Καλίνινγκραντ, η εικόνα που παρουσίασε ο ηγέτης του Κρεμλίνου, αναζωπυρώνει τις φήμες.

  • Κατ’ αρχήν όπως γράφει η Daily Mail, απαίτησε όλοι οι μαθητές που μετείχαν στην συνάντηση να περάσουν καραντίνα δυο εβδομάδων [!!] για τον κορωναϊό προκειμένου να παραβρίσκονται στην αίθουσα μαζί του….

Κι αφού το ακροατήριο αποστειρώθηκε… ο  Πούτιν καθιστός, σφίγγει το μικρόφωνο κι απευθύνεται στα παιδιά σε μια μακροσκελή ομιλία προπαγάνδας με επίκεντρο το “δίκαιο” της Ρωσίας στον πόλεμό της κατά της Ουκρανίας.

Το ενδιαφέρον είναι ότι και πάλι ο Πούτιν στηρίζεται σφιχτά από το κάθισμά του, ενώ τα πόδια του κυριολεκτικά χορεύουν! Ασυγκράτητα, κινούνται πέρα – δώθε, ανοίγουν – κλείνουν, ανεξάρτητα από το ύφος ή τη διάθεση του κατόχου τους!

Το σχετικό βίντεο αναρτήθηκε στο Twitter από τον Ρώσο δημοσιογράφο του BBC, Ilya Barabanov ο οποίος διερωτάται: «Τι συμβαίνει με τα πόδια του;; Δεν είναι πέντε χρονών. Πρέπει να υπάρχει ιατρική εξήγηση για αυτό».

 

 

 

 

Mε πληροφορίες από Daily Mail

 

Σοκαρισμένος από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ήταν ο Γκορμπατσόφ αποκαλύπτει ο διερμηνέας του

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: